Katica

Óriási fejszébe vágta a fejét Katica. Bevállalta, hogy nyilvánosan, a Facebookon indított csoportjában kezdi el fogyókúráját, és megmutatja magát pluszkilóival együtt. Online tornázik és készíti fogyókúrás ételeit, megpróbálva ezzel segíteni esetleg másoknak is.

„Mint mindenki mást, engem is megviselt a karantén helyzet, ami már egy éve tart. Minden úgy kezdődött, hogy szinte gyerekkorom óta észrevettem, hogy stresszesebb időszakokban evéssel vezetem le a feszültséget – kezdte a Sztár Limonádénak mesélni Katica. - Sokszor elmondtam már, hogy egész életemben súlyproblémáim voltak, ez örökös küzdelem számomra. A tavalyi év szerintem nem csak nekem, hanem mindenki másnak is egy nagyon nehéz időszak volt. 2019 tavaszán sikerült normalizálni a súlyom, 2020 nyaráig... Először 2-3 kg, majd a duplája kúszott rám vissza, próbáltam orvosolni rövidebb diétákkal, de az ünnepek közeledtével és az ünnepnapok alatt teljesen elvesztettem a kontrollt! Mire észbe kaptam, már majdnem 15 kg volt rajtam ismét pluszban. Tudtam, hogy itt az idő, most már drasztikusan közbe kell avatkoznom, mert másképp ugyanott fogok tartani, mint 2 éve. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne, ha nem egyedül csinálnám végig. Mi lenne, ha megosztanám a hozzám hasonló problémákkal küzdő emberekkel az eddigi ismereteimet, tapasztalataimat. Mivel most, a pandémiás időkben nem a zenéé a főszerep, így úgy gondoltam, indítok egy facebook csoportot "Fogyjunk le együtt 2 hónap alatt" címmel.

Ebben a csoportban bemutatom a diétámat, a személyes küzdelmemet, lépésről lépésre mindent megmutatok. Étrendet állítok össze a hét minden napjára, napi ötszöri étkezéssel, valamint egy jó barátnőmmel, aki hivatásos személyi edző, és külön kiemelném, hogy nagyon profi, Farkas Klaudiával heti 3 alkalommal élő videóban edzünk. Az ételeket szintén élő videókban el is készítem, mindent elmondok és bemutatok, hogy mindenki számára érthető és követhető legyen. Bárki csatlakozhat a csoporthoz, étkezhet az általam összeállított étrend szerint és edzhet velünk korlátlanul. Mindezt díjmentesen! Ez hatalmas erőt és elszántságot ad nekem. Külön öröm számomra, hogy sokszor a saját dalaimra edzhetünk. Egyelőre még nem nagy a közösségünk, de örülnék, ha sokan csatlakoznának. A csoportnak az a különlegessége, hogy én és Klaudia lelkiekben is próbáljuk támogatni a fogyni vágyó tagokat. Nekem is hatalmas kihívást jelentett felvállalnom, hogy nyilvánosság előtt élőben edzem, megmutatva minden hibám, nem tökéletesre sminkelve, kiöltözve, elrejtve a valóságot, hanem izzadva, lihegve, hétköznapi emberként állok ott. Kicsit olyan érzés, mintha meztelen lennék, mert lehullt a lepel” – nevetett Katica.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató