Filtol Zenekar

A Filtol Zenekar a zeneipar leállása ellenére is tele van tervekkel. Készül a nagylemezük, reményeik szerint tavasszal jeleneik meg, és idén több videoklippel szeretnének kedveskedni rajongóinak. Herr Zoltán a Sztár Limonádénak árulta el, mivel készülnek 2021-ben, és boldogan mesélt a december 31-én megtartott élő koncertjükről is, amelynek különlegessége, hogy egyszerre négy különböző forrásból nézhette a közönség az internet segítségével.

December 31-én újra színpadra állt a Filtol zenekar. Egy különleges koncertet adtak rajongóiknak, melyről Herr Zoltán mesélt lapunknak.

„A zenekarral szerettünk volna szilveszterkor online bejelentkezni élőben. A dobosunk, Kőműves Attila és fia találta meg ehhez a tökéletes helyet, sőt tulajdonképpen ők voltak a koncertnek a kivitelezői is. A kispesti önkormányzat engedélyével, déltől este hétig egy kosárlabdapályán vehettük fel, zárt kapuk mögött a koncertet. Mindent biztosítottak számunkra, áramot, megfelelő világítást. A kiadónk, a Trimedio is áldását adta, és megkaptuk tőlük is a technikai segítséget a felvételhez. Nagyon profi végeredmény született, négy különböző helyen: a Filtol hivatalos Facebook-oldalán, a Trimedio TV-nél, a Youtube csatornánkon, és nem utolsósorban a vendégünk, jó barátom, Luigi oldalán is láthatott élőben a közönség bennünket, aki örömmel elfogadta meghívásunkat és a koncertünk előtt elindította a hangulatot. A műsor elején néhány szót szóltunk a nézőkhöz, és nagy boldogság számunkra, hogy rengetegen csatlakoztak hozzánk” – kezdte a Sztár Limonádénak Zoli, majd hozzátette, igazi feltöltődés volt ez a zenekar számára.

„Jólesett mindnyájunk számára egy kicsit élőben zenélni. Különösen örültünk, hogy a környéken lévő háztömbökből nem csak az ablakokból hallgattak bennünket, hanem a pálya mellé lejöttek nézni a koncertet. Sikítottak, tapsoltak, nagyszerű érzés volt. Senki nem marad le róla, mert utólag is visszanézhető a Youtube csatornánkon. Nagyon jók a visszajelzések, nap mint nap kapunk üzeneteket, és aminek még külön örülünk, azóta jelentősen nőtt a feliratkozók száma , illetve a Facebook csoportunkba jelentkezők száma is növekszik” – mesélte Zoli, akit kérdeztünk a zenekar 2021-es terveiről is.

„A Trimedio Kiadóval közösen készül a lemezünk, tavaszra tervezzük a kiadását. A nézők most is találkozhatnak velünk, mert tavaly több tévéfelvételre kaptunk meghívást, melyeknek egy része az év első hónapjaiban kerül adásba a Zenebutik csatornán. Ha az országban kicsit már jobban, szabadabban lehet tevékenykedni, szeretnénk a lemez megjelenése előtt két videoklipet készíteni, és közben írjuk a dalokat is. A helyzet ellenére a lelkesedésünk egy picit sem hagyott alább, dolgozunk.”

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató