Sebestyén Katja és Turcsányi Tibi

,,Tégy jót egy életen át, ne csak egyetlen éjszakán” - énekli legújabb közös, Angyal című dalában a Sztárban Sztár leszek! döntős Sebestyén Katja és Turcsányi Tibi. A két énekes már készített közös dalt és videoklipet, de most újra közösen dolgoztak. Lassan mondhatni, hogy barátok is lettek.

- Mióta ismeritek egymást Katjával?

- Katjaval 2019 decemberében ismerkedtünk meg, amikor vége lett a Sztárban Sztár leszek! műsornak, ahol a döntőig jutott. Megkerestem őt és megkérdeztem, lenne-e kedve együtt dolgozni velem. Ő meghallgatta pár dalom, elolvasta pár dalszövegem és igent mondott. Ezek után megszületett az első közös dalunk és videoklipünk, amelynek szövegét én írtam, zenéjét pedig Demko Gergő készítette.

- Mennyire vagytok azóta már egy hullámhosszon? Mondhatni, hogy barátok is vagytok már?

- Maximálisan egy hullámhosszon vagyunk és nagyon zökkenőmentesen tudunk együtt dolgozni. Hasonló elképzeléseink vannak és mindketten imádunk poénkodni, ezért veszélyes minket sokszor összeereszteni, a szó pozitív értelmében. (nevet)

- A titkaitokba is beavatjátok egymást?

- Vannak olyan dolgok, amiket megosztunk egymással, mivel többek között erre is szükség van ahhoz, hogy eredményesen tudjon két ember együtt dolgozni, főleg a zene területén, amikor két művészlélekről van szó.

- Mit szólsz Katja új szerelmi kapcsolatához?

- Többször mesélt nekem anno a szerelmi életéről. Van, mikor két ember elhidegül egymástól különböző okok folytán és amennyiben nem sikerül rendezni a helyzetet, véleményem szerint is egymás kínzása helyett a jó döntés az élet külön utakon folytatása. Peti személyében azt látom, megismerte azt az embert, aki megad neki mindent, amire szüksége van. Látni rajtuk, hogy nagyon boldogok együtt és maximális közöttük az összhang. A stúdiómunka során találkoztam a párjával és egy nagyon életvidám, jó humorú embert ismertem meg személyében.

- Ez nem az első közös dalotok. Mit lehet tudni a mostani duettről?

- A mostani Angyal című duettünk egy lírai dal, amely mély érzéseket tartalmaz. A szövegét én írtam, a zenéjét Pál Benjámin, a stúdiómunka és hozzá készült klip pedig Keskeny Márk nevéhez fűződik. Reméljük, minél hamarabb bemutathatjuk majd a Bakelit Fesztivál nézőinek is.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató