Mészáros András

Az egyik legkeresettebb és legnépszerűbb hazai színész napjainkban a TV2 új, teljes mértékben hazai fejlesztésű napi sorozatának, a Doktor Balatonnak a főszereplője. Mészáros András saját bevallása szerint jól tudja kezelni a népszerűséget, de vannak néha olyan rajongói megnyilvánulások, amivel nem tud mit kezdeni.

Megállítják az utcán, közös fotót kérnek tőle a rajongók, de Mészáros Andrásnak ez sosem teher. Üzenetekkel is elhalmozzák, és nem is titkolja, néha nagyon meg tud lepődni azon, amit írnak neki. De még ezzel együtt is azt gondolja, hogy nem lépnek át bizonyos határokat, ami miatt zavaróak lennének. Nagyon örült a TV2 megkeresésének, és hogy végül övé lett Dr. Balla András szerepe.

„Az egyik színház igazgatója mondta nekem korábban, hogy a televízió hozza el manapság egy színész számára az ismertséget, mintsem a színház – mesélte Mészáros András. - Szerencsére ma már több film, sorozat van, aki tehetséges, az hamar ismert lehet. A színház, a film, a sorozat, mind más metódus, mindnek megvan a szépsége, mind a hármat szeretem csinálni.  Nekem a Kojot című film volt a mérföldkő, fantasztikus munkafolyamat volt. Amit ott tanultam, azt tudom kamatoztatni a sorozatokban. A Doktor Balaton forgatása is rengeteget adott mind emberileg, mind szakmailag. Nagyon örültem a lehetőségnek, érdekes munkának ígérkezett, és az is volt, tanultam türelmet, pontosságot, ezek mind hasznomra válnak. A karakterem élete és az én életem között vannak párhuzamok, ő is, én is elvesztettük az édesanyánkat. A kérdés, hogy ezt melyikünk hogyan kezeli, hogyan dolgozza fel. Anyukám hosszú betegség után hunyt el, nem is emlékszem arra, amikor ne lett volna beteg. Sokára dolgoztam fel, 21 éves voltam akkor, de mai napig vannak pillanatok, amikor nehéz, a véglegesség érzése a legrosszabb.”

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató