Fásy Zsüliett

Fásy Zsüliett mindenben a pozitívumot keresi. A pandémia időszakára is ajándékként tekint, mert így sok és tartalmas időt tölthetett szüleivel. A Sztár Limonádénak elárulta, bár sokat dolgozik, de igyekszik minél több energiát fektetni a tanulásba, jelenleg kommunikációs szakon tanul, és ma már egyedül végzi édesapja televíziós felvételeinek vágómunkáit is. Külsőleg is jelentős változáson ment keresztül, hiszen életmódváltásának köszönhetően 43 kilogrammtól sikerült megszabadulnia.

Zsüliett szivacsként szívja magába a tudást. Érettségi után esze ágában sem volt felhagyni a tanulással, több iskolát végzett el az utóbbi években, és tervei szerint az egyetem után sem lesz megállás.

„Levelező tagozaton, kommunikáció szakon, egyetemen tanulok, de a koronavírus miatt online oktatásban veszek részt. Ez az időszak mindenkit kihívások elé állít, az előző és a mostani félévben is a vizsgákat jelentősen megnehezítette. Közben vágóként dolgozom édesapáméknál. Tavaly elvégeztem egy televíziós műsorkészítő szakot, mert úgy gondolom, a tanulásnak most van itt az ideje, hiszen sosem lehet tudni, mikor mi jön jól az ember életében. Ez az időszak is azt bizonyítja, jó, ha minél több tudás birtokában vagyunk, és megpróbálunk több lábon állni. Tizenhat évesen érettségiztem le, és most is igyekszem minél több tárgyat felvenni, hogy a lehető leggyorsabban végezzek az egyetemen” – mesélte lapunknak Zsüliett, majd azt is elárulta, rá és családjára milyen hatással volt a pandémia.

„Amikor tavaly márciusban karanténba kerültünk, bevallom őszintén, nagyon élveztük, hogy otthon lehettünk. Lelassult minden, együtt lehetett a család, jó időszakként tekintek azokra a hónapokra. Soha nem volt arra példa, hogy sok és minőségi időt töltsünk el. Tudtunk egymásra koncentrálni. Igyekeztem a pozitívumokat keresni, rengeteget filmeztünk, és természetesen tanultam, és nyugisak voltak a mindennapok. Mégis azt gondolom, most már ez picit sok és nyomasztó. Nem tehetünk mást, alkalmazkodni kell a szabályokhoz, még ha egyre nehezebb is. Sajnos a mi környezetünkben is többen átestek a fertőzésen, a baráti körben volt, akit elveszítettünk” – mondta Zsüliett, akire mondhatni, ma már rá sem lehet ismerni, hiszen hosszú, kemény munkának, kitartásának köszönhetően több mint negyven kilótól szabadult meg.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató