Palócka Dorisz

Palócka Dorisz már gőzerővel készül a koronavírus-járvány utáni időszakra. Sláger Tibóval készíti új dalát, és várja, hogy mielőbb megmutathassa közönségének. Az énekesnő a Sztár Limonádénak elárulta, fellépések hiányában úgy döntött, átmenetileg külföldön vállal munkát, de reméli, hamarosan visszatérhet. Magánéletébe is betekintést engedett, és megtudtuk, foglalt-e a szíve.

„Eleinte nagyon nehezen viseltem a korlátozásokat, a bezártságot, hogy megszűntek a rendezvények, és nem tudtam mit kezdeni magammal. Amennyire lehet, most már kezdem megszokni ezt a helyzetet, de bízom benne, hogy minden hamarosan jóra fordul. Nekem is egyre jobban hiányzik a színpad, a közönség és a barátok, de sok kollégával tartom a kapcsolatot. Szerencsés vagyok abból a szempontból, hogy igyekszem mindenben a pozitívumot keresni – kezdte lapunknak az énekesnő. – Nagy terveim voltak, de sajnos közbeszólt a vírus. Sláger Tibóval már korábban is dolgoztam együtt, nagyon sikeres dalt írt nekem, most pedig nemrégiben újra felkerestem. Ő lesz a szerzője a következő nótámnak is, ami szerelmes, popos stílusban készül. Szeretnék majd klipet is forgatni hozzá, és várom, hogy a közönségnek is bemutathassam majd a fellépések alkalmával” – mesélte Dorisz, aki a fellépések hiányában is keresett magának elfoglaltságot.

„Én a jég hátán is megélek, élem az életemet, jelenleg mást nem tudok tenni. A tartalékaimat nem szeretném felélni, ezért Angliában, egy nagyon kedves barátnőm vállalkozásában segédkezem. Két nyelven, angolul és németül beszélek perfektül, sokat fordítok, és dolgozom, amit kell. Jelenleg nála lakom, nagyon pörgős az életem, de remélem, ha legközelebb hazamegyek, már maradhatok is, mert újraindul az élet, arról nem beszélve, hogy a családom és a két kiskutyám már nagyon hiányzik. De a mai világban elengedhetetlen, hogy az ember több lábon álljon, én is megteszek mindent, amit lehet” – mondta lapunknak az énekesnő, akit arról is faggattunk, foglalt-e a szíve.

„Nagyon rosszul indult az évem, volt, akiben csalódtam, és volt olyan is, akit elveszítettem. Egy nyolc éves barátságom is megszakadt. A férfiak terén bevallom, nem vagyok szerencsés alkat. Nem találtam meg azt, akit elképzeltem, másfél éve vagyok egyedül, azóta nem volt semmi komoly. Nyitott vagyok a szerelemre, de rendkívül jól érzem magam szingliként is. Pörgős típus vagyok, mindig jövök-megyek. A férfiak a határozottságom miatt tartanak tőlem, én pedig nem szeretek másoktól függeni. Nincs rossz természetem, kedves, őszinte ember vagyok. Úgy gondolom, inkább legyek egyedül, minthogy egy olyan rossz kapcsolatban, ami tele van problémákkal.”

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató