Sztojka Tibi

 Az utóbbi időben meglehetősen elszaporodtak a közösségi oldalak feltörése, nem egy esetben pedig sokaknak ellopták, vagy megszüntették. Sztojka Tibi a Sztár Limonádénak mesélt a történetéről, ugyanis az énekes egyik pillanatról a másikra nem fért hozzá fiókjához, így a hosszú évek munkája, a befektetett energia és pénz is egy csapásra odalett. Tibi mindent elkövetett, hogy visszaszerezze, azonban sikertelenül járt. Azóta hiába próbálkozott újraépíteni, ismeretlen okból kifolyólag rendre törlik a profilját.

„Sajnos sokaknak nem ismeretlen ez a dolog. Azt gondoltam, velem ez nem történhet meg, mert nem rendelkeztem százezres nagyságrendű követővel. Ez volt az első és egyetlen, a Facebook által hitelesített hivatalos oldalam, amit még évekkel ezelőtt hoztam létre, és sok-sok munkával értem el a húszezres rajongótábort. Rengeteg időt fektettem bele, olyan tartalmak voltak megtalálhatóak rajta, amiket máshonnan már nem tudok előkeresni. Pótolhatatlan fotók, tartalmak vesztek el!” – kezdte lapunknak történetét az énekes, aki tavaly novemberben vette észre, hogy valami nincs rendben.

„Egyik nap arra lettem figyelmes, hogy nem tudok belépni a fiókomba. Gyakorlatilag onnantól kezdve kezdődött a kálvária. Ami mára már biztos, hogy az én oldalamat ellopták. Volt rendőrségi ügy is belőle, és mindvégig abban bíztam, hogy valahogy majd vissza tudom szerezni. Talán annyiban hibáztam én, hogy nem használtam elegendő biztonsági beállítást, de talán ma már nincs is akadály a csalók előtt. Megkerestek, hogy visszavásárolhatom nagyjából háromszázezer forintnak megfelelő dollárért. Ha még ki is fizetné az ember, semmi garancia nincs arra, hogy ez nem történik meg újból. Sokáig próbáltam tenni az ügy érdekében, végül semmire nem jutottam. Sajnálatosnak tartom, hogy egy olyan világméretű cégnek, mint a Facebook, nincs egy olyan ügyfélszolgálata, ahol lehet reklamálni, adott esetben segítséget kérni, és ahol válaszolnak a kérdéseinkre. Ráadásul nekem az oldalam össze volt kötve az Instagramommal, így egy csomagban veszítettem el mindent” – mesélte Tibi, aki miután látta, lehetetlen visszaszerezni oldalát, úgy döntött, készít egy újat, ám úgy tűnik, hiába.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató