Zalatnay Cini és lánya, Niki

Lassan egy éve se koncertek, se közönségtalálkozók, Zalatnay Sarolta szíve pedig sajog a jó bulik és a rajongók hiányától. Az énekesnő a kényszerpihenő alatt sem dől hátra, rengeteget dolgozik, új dalai jöttek ki és élvezi, hogy lánya, Niki végre a közelében lehet. 4 év után költözött vissza Magyarországra, édesanyjával él és anyagilag is támogatja a bevétel nélkül maradt művészt.

Cini életét is fenekestül felforgatta a koronavírus, nehéz helyzetbe került, a tartalékait is kezdi felélni, de lánya mellette van és mindenben támogatja.

"Érden dolgozik az egészségközpontban reggel 7-től délután 2-ig, ami után hazajön és még főz is valami finomat, mert nagyon otthon van a konyhában. Még arra is van energiája, hogy engem tanítgasson. Nagyon büszke vagyok rá, szépen mennek a dolgai és tényleg rengeteget segít, nem csak anyagilag, de ami a legfontosabb, hogy itt van mellettem" – mesélte a Sztár Limonádénak a táncdalénekesnő, s hozzátette, nem lenne nyugodt, ha Niki most az Egyesült Királyságban lenne.

Noha élvezik egymás társaságát, azt sem tagadja Cini, hogy olykor-olykor összeszólalkoznak.

"Néha van kiabálás, sértődés, olyankor kicsit elmegyek itthonról, de persze nagyon nincs hova, mert 8-ra haza kell érni, még kutyát sétáltatni tudok elmenni. Szerencsére mindig megbeszéljük a dolgokat, hamar elszáll a harag. Amióta itt van velem, szorosabb lett a kapcsolatunk, nem kell egymás előtt kiszíneznünk a dolgokat, mindenről őszintén tudunk beszélni. Nagyon önálló, de még szerelmi kérdésekben is kikéri a véleményemet. Neki legalább van szerelmi élete, nekem most sajnos semmilyen szerelem nincs kilátásban. Azt viszont nagyon szeretném, ha férjhez menne, lenne esküvő. Nagyon vágyom egy klasszikus anya-lánya kapcsolatra, amilyen nekem is volt édesanyámmal" – vallotta be az énekesnő. Elárulta azt is, nagy tervei vannak.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató