Mezei Magdaléna

Mezei Magdaléna három unoka büszke nagymamája, mégsem az a tipikus nagyszülő, mint amire az emberek számítanak. A gyerekekkel sokkal inkább baráti a viszonya, úgy is szólítják őt, hogy Magdika. Bár szoros a kapcsolatuk, a járvány miatt már egy éve nem tudnak, csak telefonon beszélni.

Mezei Magdalénának mindene a közönsége, ezért viseli meg annyira, hogy a helyzet miatt már jó ideje nem tudott velük találkozni.

„Már jó pár éve vagyok a színpadon, de még mindig ugyanolyan alázattal és izgalommal készülök minden fellépésre. Sajnos most kénytelen vagyok mellőzni ezt. A rajongóim azonban többek között a Zenebutik műsoraiban és a Pinceparti válogatásalbumon hallgathatnak, és remélem már nemsokára személyesen is találkozhatunk. Addig is sokat gyakorolok, készülök új dalokkal, ezekről pedig jó barátom, Fenyő Miki véleményét is mindig kikérem" – kezdte Magdaléna, aki jelenleg a fellépések helyett természetgyógyászként dolgozó férje mellett segédkezik.

A fiatalos énekesnő nemcsak a színpadot, de három unokáját is kénytelen mellőzni a vírus miatt.

„Már egy éve nem találkoztunk személyesen a járvány miatt, ők is meg mi is igyekszünk minél kevesebb emberrel érintkezni. Nagyon hiányoznak, de telefonon gyakran hívjuk egymást, ilyenkor mindig Magdikának szólítanak" – tette hozzá. 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató