Patai Zsolt

Patai Zsolti csupán két hónapja kezdett el komolyabban zenélni, de már számos dala készült, és a legújabb válogatásalbumra is felkerült feldolgozásában a Mama című szerzemény. Zsolti ezzel édesanyjának szeretne köszönetet mondani azért, mert mindenben támogatja és segíti őt.

Patai Zsoltot mindig is érdekelte a zene, komolyabban azonban csak két hónapja kezdett el stúdiózni.

„Nagyon hálás vagyok az új menedzseremnek és a kiadómnak azért, hogy segítenek valóra váltani az álmomat. Folyamatosan dolgozunk, már több dalt is felvettünk" – kezdte a 18 éves énekes, akinek hatalmas megtiszteltetés, hogy a Mama című dal feldolgozása felkerült a Pinceparti Tomival válogatásalbumra. Az előadással édesanyjának szeretett volna köszönetet mondani, amiért mind lelkileg, mind fizikailag támogatja őt.

„Nekem ő a legnagyobb támaszom! Édesapám ugyanis 2008-ban májbetegségben elhunyt, nincs is sok emlékem róla. Mindnyájunkat nagyon megviselt az elvesztése, de anyu minden megtett azért, hogy ne érezzük a hiányát. Ő és a négy testvérem is nagyon büszkék rám, és örülnek a sikereimnek" – mondta a fiatal tehetség.

A 18 éves fiú jelenleg egy építőipari vállalkozásban dolgozik, de a jövőjét a zenében képzeli el. „Könnyűszerkezetes házakat építünk. Szeretem csinálni, mellette pedig a zenével is van időm foglalkozni. Anyukám mindig arra biztat, hogy a hallgassak a szívemre. Megfogadom a tanácsát, és nemsokára egy új dalban is eléneklem, ez mennyire fontos" – folytatta.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató