Ruszó Tibi

Hiába nyerte meg a 2019-es X-Faktor versenyét Ruszó Tibi, a koronavírus-járvány rajta is kifogott anyagilag. Az énekes mégsem bánkódik, előre tekint, várja a találkozást közönségével, amíg viszont nincsenek koncertek, kihasználja az időt, hogy szerelmével, Ruzsenkával legyen és még zongorázni is tanul. A bulik ugyan elmaradnak, a rajongóit nem hagyja zene nélkül, új dalokat készít a fiatal énekes.

"Az elmúlt egy évben nagyon kevés fellépésem volt a vírus előtti időszakhoz képest, de azért volt pár, amikor erre lehetőség volt. Elkezdtem zongorázni tanulni, de mivel nálunk szinte az utcára sem lehet jelenleg kimenni, a legtöbb időt a barátnőmmel töltöttem" – kezdte a Sztár Limonádénak az ifjú tehetség.

Nyereményéből élnek családjával

Családjával együtt igyekeznek szorosabbra húzni a nadrágszíjat, spórolni, de koncertek híján kénytelenek voltak hozzányúlni a nyereményből félrerakott pénzhez. Egy éven át havi egymillió forintot utaltak a számlájára, ami megalapozta volna a jövőjét, de a világjárvány alaposan felborította a terveit, és nagyon sajnálja, hogy nem tudja úgy támogatni a családját, ahogy szeretné.

"Anyagilag számomra is egyre nehezebbé válik ez az időszak. Szerencsés voltam, hogy az X-Faktort megnyertem, mert így volt bevételem 2020-ban. A pénzt a házra akartam fordítani, de a vírus ezt az elképzelést azért jócskán felborította. A ház meglett, de a felújításra így már nem maradt pénz, az majd az idei évre vár, ahogy elindulnak a fellépések" – mondta bizakodva Tibi.

Szerelmével tölti minden idejét

Öröm az ürömben, hogy a hosszú heteken át tartó távkapcsolat után újra szerelme, Ruzsenka közelében lehet. A fiatalokat elválasztotta a munka, Tibit ugyanis Budapestre szólította zenélés, a lány pedig Felvidéken maradt, ahol középiskolába jár. Nehezen viselték a távolságot, ezzel együtt a sok lány rajongó miatt olykor-olykor a féltékenység is felütötte a fejét a kapcsolatban, de ennek most nyoma sincs. Tibi szerelmesebb, mint valaha.

"Ruzsenkával nagyon jól alakult a kapcsolatunk, talán az egyetlen pozitív ebben a negatív időszakban, hogy sokat tudtunk és tudunk együtt lenni" – emelte ki az énekes.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató