Palócka Dorisz

Palócka Dorisz igyekszik hasznosan eltölteni ezt az időszakot is. Új dalokon dolgozik, klipet forgat vagy jó esetben tévéfelvételekre jár. A fiatal énekesnő azonban nagyon várja már, hogy személyesen is találkozhasson a közönséggel.

- Nagyon jó kapcsolatban vagytok Tomival. Hol ismertétek meg egymást?

- Tomival azóta ismerjük egymást, mióta a Trimedio-hoz kerültem, körülbelül 3 éve. Először, mint háttérben dolgozót ismertem meg, mikor az első rádiós felvételemen voltam Szűcs Balázs, Szószátyár című műsorában. Majd énekesként is szerencsém volt őt hallani a tévéfelvételeken. Később pedig meghívást kaptam a Pinceparti Tomival című saját műsorába. Nagyon jó embernek tartom őt, jókedvűek körülötte az emberek, hiszen mindig fülig ér a szája és szuper hangulatot teremt akár egy fellépésen, vagy a felvételeken. Bármikor lehet rá számítani. Legutóbb segített, hogy itthon is megfelelő mikrofont és hangosítást használjak a gyakorláshoz.

- Mit jelent neked ez a mostani válogatáslemez és milyen dallal kerültél fel rá?

- Nagyon örülök, hogy ismét szerepelhetek ezen a lemezen. Sláger Tibó nekem írt, Csillogó kék szem című dala került erre a lemezre, melynek a klipjét Tomi készítette el.

- Hogy telnek a mindennapjaid mostanság?

- Újabb dalokon dolgozom, stúdiózom, klipet forgatunk. Próbálom magam elfoglalni minél hasznosabban.

- Hogy bírod fellépések nélkül?

- Pozitívan gondolkodom, így bízom benne, hogy most már nem sokáig tart ez a helyzet és nyáron együtt bulizhatunk a közönséggel! De fel vagyok készülve arra is, hogy ez még várat magára. Persze hiányzik minden, de a legfontosabb az egészségünk.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató