Kis Palika

Nincs könnyű helyzetben Kis Palika se, a legtöbb zenészhez hasonlóan fő bevételi forrását elvette a koronavírus-járvány. Egy éve nem tud fellépni, de ennek ellenére sem dőlt hátra. Gyártja az új dalokat, két új lemezzel is készül rajongóinak a mulatós sztár.

"Nehezen viselem ezt a covidos időszakot, de nem lehet mit tenni, én is itthon vagyok a családommal és minden szabályt betartunk, hogy minél hamarabb túl legyünk a világjárványon. A legtöbb időt most a családommal töltöm, a fiam, Palika most lesz 4 éves, a lányom, Kiara pedig 4 hónapos. Szerencsére mindenki jól van, nagyon vigyázunk egymásra" – nyilatkozta lapunknak Kis Palika, és hozzátette: reméli, hogy mindenki betartja a korlátozásokat, hogy minél előbb visszatérhessen mindenki a normális élethez.

Ezekben a nehéz időkben nem maradt más, mint az internet, közösségi oldalán tartja a kapcsolatot a rajongókkal.

"Anyagilag is megterhelő ez a helyzet, egy éve nincsenek fellépések. Főként a zenélésből élünk, de valahogy ki kell bírni. Ami nagyon nehéz még, hogy a közönséggel nem találkozhatok, csak a Facebookon tartjuk a kapcsolatot. Élőzni szoktam, ami picit kárpótol mindenkit, de azért nem ugyanaz, várom már, hogy újra színpadon állhassak. Szintén hiányzik a sok utazás, ami a fellépésekkel együtt jár. Rólam tudni kell, hogy élőben zenélek, 12 éves korom óta jártam édesapámmal haknizni, ez egyik napról a másikra tűnt el az életemből" – mondta a Sztár Limonádénak a zenész.

"Koncertek helyett névre szóló dalokat készítek. Születésnapokra, nőnapra, Valentin napra, lakodalmakra, keresztelőkre, bármilyen jeles alkalomra énekelek. Szerencsére sok felkérés van, így akad munka. És készülnek az új dalok, hamarosan kijön a következő albumom, pár hét és már hallható, illetve már a novemberi lemezzel is készülök a közönségnek. A megszokott Kis Palika nóták jönnek, szerelmes, lírai, popos, mulatós számok" – árulta el.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató