Gyász

Gesztesi Károly

Tragédiával indult az új év, elhunyt Gesztesi Károly. A színművész szívinfarktust kapott vezetés közben, még volt annyi lélekjelenléte, hogy félreálljon, és mentőt hívjon, de a kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Gesztesi Károly 56 éves volt. A Sztár Limonádénak jó barátja, Beleznay Endre azt mondta: ő az az ember, akit lehetetlen pótolni.

Terry Black

Tegnap délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black. A hírt, kisfia, Dániel megerősítette az AcNewsnak, de a részletekről csak a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Gallai Péter

66 éves korában, otthonában elhunyt Gallai Péter. A zenész halálhírét a Piramis együttes közölte rajongóival.

Szaxi Maxi

Évekig tartó, súlyos betegség következtében elhunyt a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa-énekese Szaxi Maxi, a hírt a családja közölte a rajongókkal.

Koós János

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész - tudatta a család vasárnap az MTI-vel.

Aradszky László

Az egész országot megrázta a hír, amire hétfőn reggel ébredtünk. A legendás táncdalénekes, Aradszky László vasárnap este végleg elhagyta a színpadot. A családja az énekes közösségi oldalán tudatta mindenkivel, hogy elvesztették a szeretett férjet, apát és nagypapát.

Erzsi, Mercy özvegye

Hegedűs Erzsike erős asszony. S bár iszonyatos hónapokon van túl, nem hagyja el magát és dolgozik tovább azon az úton, amit párjával, Strein Mikivel együtt megálmodtak és elindítottak annak idején. Az énekesnő a Sztár Limonádé kérésére adott interjút és legbensőbb érzéseiről is mesél.

Sihell Ferry

Szülőnk elvesztése óriási tragédia, felnőtt fejjel is. De még nehezebb megbirkózni a gyásszal, ha szerettünk meg sem érhette az öregkort, és idő előtt ment el. Sihell Ferry édesanyja 59 évesen távozott másfél évvel ezelőtt. Az énekes azóta most először tudott beszélni róla, és lapunkat tisztelte meg azzal, hogy könnyeit sem titkolva imádott édesanyjáról mesél.

Strein Miki

Gyászol a hazai mulatós zenei szakma. Mindössze 51 évesen agyvérzést kapott és elhunyt a Mercy együttes alapító tagja, Strein Miki.

Némedi Mari

A csodálatos hangjáról is ismert színésznő váratlanul, egy perforált sérv miatt került kórházba és pár nap múlva meg is halt. Barátai máig fel sem fogják, hogy Mari nincs többé. Hamarosan, még idén és ezentúl minden évben emlékestet szerveznek majd.

Kékes Zoltán

A Dolly Roll vezetőjének halálhírét egyik barátja jelentette be Facebook oldalán. A gitáros 67 éves korában ment el. DJ Domonique lapunknak elárulta: mikor legutóbb találkozott a zenésszel, már akkor is nagyon rosszul nézett ki.

Végső búcsút vettek Laux Józseftől

Tisztelői, barátai, pályatársai, hozzátartozói kísérték utolsó útjára Laux Józsefet, az Omega és az LGT egykori dobosát augusztus 17-én délután Budapesten, az Óbudai temetőben. A 73 éves korában, szívbetegségben augusztus 6-án elhunyt zenészt római katolikus szertartás szerint búcsúztatta gyászoló családja előtt Marton Zoltán László, a Szent István Bazilika káplánja.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató