Gyász

Csocsesz

Feldolgozhatatlan tragédia az, amin Csocsesz és családja megy keresztül. Szeretett feleségét a koronavírus vette el tőlük, amikor a mentőautóban Gyöngyi szemébe nézett és nyugtatta: "minden rendben lesz", sejtelme sem volt, hogy utoljára beszél gyermekei édesanyjával. A család pszichiáter segítségét kérte, hogy megbirkózzanak a gyásszal.

Csóré Béla

Hatalmas veszteség érte a mulatós zenei világot Csóré Béla halálával. A legendát egymást követő két agyvérzés ragadta el, rajongók ezrei és családja siratja az énekest. Felesége és fia, Kis Csóré Béla az utolsó pillanatokban is mellette volt.

Sas József

Vasárnap hajnalban, hosszan tartó súlyos betegség következtében elhunyt Sas József. A színművész és színházigazgató, érdemes, kiváló művész, Jászai Mari-díjas és Erzsébet díjas színművész haláláról a családja az ATV-t értesítette.

Pécsi Ildikó

Elhunyt életének 81. évében Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész - közölte közösségi oldalán a gödöllői önkormányzat 2020. december 5-én.

Gesztesi Károly

Tragédiával indult az új év, elhunyt Gesztesi Károly. A színművész szívinfarktust kapott vezetés közben, még volt annyi lélekjelenléte, hogy félreálljon, és mentőt hívjon, de a kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Gesztesi Károly 56 éves volt. A Sztár Limonádénak jó barátja, Beleznay Endre azt mondta: ő az az ember, akit lehetetlen pótolni.

Terry Black

Tegnap délután egy müncheni kórházban hunyt el Rácz Károly, ismertebb nevén Terry Black. A hírt, kisfia, Dániel megerősítette az AcNewsnak, de a részletekről csak a későbbiekben adnak tájékoztatást.

Gallai Péter

66 éves korában, otthonában elhunyt Gallai Péter. A zenész halálhírét a Piramis együttes közölte rajongóival.

Szaxi Maxi

Évekig tartó, súlyos betegség következtében elhunyt a Hungária és a Dolly Roll szaxofonosa-énekese Szaxi Maxi, a hírt a családja közölte a rajongókkal.

Koós János

Rövid ideig tartó betegség után, 81 éves korában elhunyt Koós János táncdalénekes, parodista-színész - tudatta a család vasárnap az MTI-vel.

Aradszky László

Az egész országot megrázta a hír, amire hétfőn reggel ébredtünk. A legendás táncdalénekes, Aradszky László vasárnap este végleg elhagyta a színpadot. A családja az énekes közösségi oldalán tudatta mindenkivel, hogy elvesztették a szeretett férjet, apát és nagypapát.

Erzsi, Mercy özvegye

Hegedűs Erzsike erős asszony. S bár iszonyatos hónapokon van túl, nem hagyja el magát és dolgozik tovább azon az úton, amit párjával, Strein Mikivel együtt megálmodtak és elindítottak annak idején. Az énekesnő a Sztár Limonádé kérésére adott interjút és legbensőbb érzéseiről is mesél.

Sihell Ferry

Szülőnk elvesztése óriási tragédia, felnőtt fejjel is. De még nehezebb megbirkózni a gyásszal, ha szerettünk meg sem érhette az öregkort, és idő előtt ment el. Sihell Ferry édesanyja 59 évesen távozott másfél évvel ezelőtt. Az énekes azóta most először tudott beszélni róla, és lapunkat tisztelte meg azzal, hogy könnyeit sem titkolva imádott édesanyjáról mesél.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató