Némedi Mari

Némedi Mari minden évben nagyon készült születésnapjára. Hetekkel korábban elkezdte szervezni és szinte már hagyománnyá vált, hogy barátaival együtt összegyűlnek szilasligeti házának kertjében. Rengeteg étellel, itallal és olyan vendéglátással várta szeretteit, amibe benne volt szíve-lelke is. Idén először nem gyűlnek össze ez alkalomból a barátok, akik még Mari sírjánál sem tudják tiszteletüket tenni augusztus 4-én.

Némedi Mari beteg volt, mégis mindenkit derült égből villámcsapásként ért a hír február 11-én: a színésznő örökre eltávozott közülünk. Fiatalossága és derűje irigylésre méltó volt, sokszor éjszakába nyúlóan járta Budapest műsoros helyeit barátaival. Senki sem számított arra, hogy lelkileg annyira megviselték a körülötte kialakult helyzetek, hogy az utolsó hónapokban teljesen legyengült a szervezete. Rengeteget fogyott és sokszor kezelték kórházban is.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató