Kékes Zoltán

A Dolly Roll vezetőjének halálhírét egyik barátja jelentette be Facebook oldalán. A gitáros 67 éves korában ment el. DJ Domonique lapunknak elárulta: mikor legutóbb találkozott a zenésszel, már akkor is nagyon rosszul nézett ki.

„Kedves barátunk, kollégánk már az angyalok között penget! Isten nyugosztaljon Zoli! Kékes Zoltán 67 éves volt” – írta Oláh Csaba Chooby Facebook oldalán, és egy fényképet is kitett barátja emlékére. Az AcNews többször is tárcsázta a zenekar énekesnőjét, Dolly-t, de telefonja ki van kapcsolva, nem elérhető. DJ Dominique számtalanszor fellépett már egy színpadon a legendás együttessel, így tőle kérdeztük meg: igaz-e a hír? Többen ugyanis a Facebookon is hitetlenkedve fogadták a tragikus bejelentést. 

„Én is 5 perce tudtam meg körülbelül. Legutóbb, decemberben, amikor találkoztunk, már lehetett rajta látni, hogy nem stimmel valami. Hamuszürke volt az arca, és amikor megöleltem őt, éreztem, hogy nagyon erőtlen. Mindenki tudta, hogy valami nagyon nem stimmel vele, beszélték is ezt a zenésztársak, de senki sem kérdezett rá konkrétan."

Kékes Zoltán, a Dolly Roll alapítója, vezetője, gitárosa és menedzsere 67 éves volt.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató