Csocsesz

Feldolgozhatatlan tragédia az, amin Csocsesz és családja megy keresztül. Szeretett feleségét a koronavírus vette el tőlük, amikor a mentőautóban Gyöngyi szemébe nézett és nyugtatta: "minden rendben lesz", sejtelme sem volt, hogy utoljára beszél gyermekei édesanyjával. A család pszichiáter segítségét kérte, hogy megbirkózzanak a gyásszal.

Pokoli kínokkal küzd a család, Csocsesz még mindig nehezen mesél a történtekről.
"Ez életünk legnagyobb tragédiája, egyik pillanatról a másikra vesztettem el azt, akivel leéltem az eddigi életemet, a gyerekek pedig az édesanyjukat. Nagyon hiányzik nekünk" – kezdte elcsukló hangon a zenész, aki az utolsó beszélgetést is felidézte a Sztár Limonádénak.
"Amikor a mentők elvitték, egész jó volt a szaturációja, kapott levegőt, nem szúrt a tüdeje, akkor még azt mondtam neki, hogy minden rendben lesz. Álmomban sem gondoltam volna, hogy az lesz az utolsó beszélgetésünk" – mondta megtörten Csocsesz, akit aznap éjszaka rossz hírrel hívtak a kórházból. Gyöngyi mélyaltatásba került és lélegeztető gépre.
A család napjai gyötrő várakozás, reménykedés és félelem közepette teltek. A leterheltség miatt csak kevés információt kaptak a kórházból.
"Összetört a világ, de arra gondoltunk, hogy jó helyen van. Bíztunk benne, hogy a kritikus 3. nap után javulni fog az állapota, de 17 napig tartott szegénykém küzdelme. Csak az üvegfalon keresztül láthattuk, a szívünk majd bele hasadt a fájdalomba. Olyan volt, mintha csak aludt volna, látszott rajta, hogy nem szenvedett, ez nyújt némi vigaszt" – tette hozzá.

Csocsesz igazságtalannak érzi, hogy ideje korán kellett elbúcsúznia élete szerelmétől, mint mondja, még 20-25 év járt volna nekik.
"A szabályok betartása mellett sokan voltak a temetésen, barátok, rokonok, az osztálytársai és az én barátaim, akik végig támogattak és most is mellettünk állnak. Sokan szerették Gyöngyit, egy csupa szív ember volt" – mondta az énekes, s hozzátette, rengeteg erőt ad neki a barátok támogatása és a kötelességtudat, hogy a közönségéhez vissza kell térnie.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató