Interjú egy limonádé mellett

Beleznay Endre

Beleznay Endre nem először fogadta meg, hogy a nyarat a pihenésnek szenteli, nem pedig a munkának. Ez azonban az idén sem jött össze, hiszen sorra találják meg a főszerepek. Emellett forgat, illetve a Dunakanyar Rádióban saját műsorát vezeti... A színész a Sztár Limonádénak a tőle megszokott humorral elárulta, mivel telt a nyár, és azt is megtudtuk, mi az, ami már nagyon hiányzik az életéből.

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő szerencsés a szerelemben. Feleségével, Mannával megismerkedésük után hamar összeházasodtak és azóta is teljes harmóniában élnek együtt Pápán. A fiatal énekes elárulta: sokszor mondják nekik, hogy olyan szeretetben, megértésben és meghittségben élnek együtt, amelyről mások csak álmodoznak.

Növényi Norbert

Március elején egy egészen új szerepben mutatta meg magát Növényi Norbert, hiszen a Sláger FM-en ő is nagyban hozzájárul a hallgatók ébredéséhez. Rendkívül jól érzi magát a csapatmunkában, pedig az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számára. Június első hetében három év négy hónap börtönre ítélte a bíróság nem jogerősen az olimpiai bajnok birkózót adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt. De ha még ez mind nem lenne elég, imádott nővérét is elveszítette. Az egykori olimpikon úgy véli, mindez elkerülhető lett volna, ha időben kiderül testvére betegsége. Nem ez az egyetlen ilyen eset az életében, hiszen szüleit is tragikus körülmények között veszítette el.

Szíj Melinda

Márciusban Szíj Melinda életében bekövetkezett az, amitől retteg egy egészséges ember. Egy rutinvizsgálat során csomót találtak a torkában, melyet azonnal műteni kellett. Az énekesnő nagyon félt az operációtól, hiszen komoly kockázata volt a műtétnek, és félő volt, hogy elveszíti hangját. Ám szerencsére mindez már a múlté, Melinda ma már újra dolgozik, igaz, a színpadra még csak néhány szám erejéig tért vissza egy-egy fellépés alkalmával. A Sztár Limonádénak elárulta, pontosan hogyan derült ki a betegsége, hogyan vészelte át, és miképp élte meg a történteket.

Josh

Josh tizenhét éve került reflektorfénybe. Sikereket sikerre halmozott a Josh és Jutta formációval. Azóta pedig már saját lemezkiadót hozott létre, mellyel rengeteg fiatal tehetség zenei karrierje egyengetésében vesz részt. Sokan felnéznek rá, ám azt kevesen tudják, hogy pályája elején milyen nehézségekkel és akadályokkal kellett szembenéznie a sikerért cserébe. A Sztár Limonádénak mesélt terveiről, a lemezkiadó létrehozataláról, illetve arról, gyerekként milyen jövőt álmodott meg magának.

Caramel

Caramel hosszú hallgatás után megszólalt kislánya állapotával kapcsolatban. Az egész országot megdöbbentette, amikor kiderült, hogy az énekes óvodás kislánya leukémiás. A család harcol a betegség ellen, ami egyébként gyermekkorban jól gyógyítható.

Bradányi Iván

Sétahajó lágyan ring a Dunán, Édes kisfiam, Ez majdnem szerelem volt – csak hogy a legismertebbek közül említsek párat. A 88 éves alkotóművész több ezer slágerszöveget írt, sokat ma is kívülről fúj a közönség. Bejárta a világot, a dalszövegírás mellett számos könyve és verseskötete is megjelent. Ma a Katolikus Rádió munkatársa, ’pihenésképpen’ filmszövegeket fordít. A lakásához közeli Hadik Kávéházban találkoztunk, amely több okból is fontos a számára.

Balázs Andrea

Balázs Andrea hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis a TV2 népszerű műsorában, A Nagy Duettben Horváth Tamás oldalán mutatja meg „muzikalitását”. Maximalista révén nem titkolja, hogy duett partnerével nyerni szeretne, ám mint mondja, ha netán másképp alakul a verseny, akkor sem fog bánkódni, hiszen egy barátra már így is szert tett. A Sztár Limonádénak a színésznő mesélt a versenyről, és Tomival való terveiről és kapcsolatáról.

Rácz Jenő

A Konyhafőnök idei évadjában Sárközi Ákos átadta a stafétabotot, és egy ifjú tehetség vette át a helyét. Rácz Jenő, aki fiatal kora ellenére már Michelin csillagos séf, Sanghajban él, mégis örömmel utazott szülőhazájába, hogy részt vegyen az RTL Klub rendkívül népszerű gasztro reality-jében. Jenő a Sztár Limonádénak elárulta, mi az, ami hiányzik számára Magyarországról, és azt is megtudtuk, nem kizárt, hogy valaha újra visszatérjen az országba.

Csocsesz

Csocsesz több mint húsz éve meghatározó alakja a magyar mulatós zenének. Most azonban egy teljesen új feladattal néz szembe, ugyanis új műsora indult a Muzsika TV-n. A Sztár Limonádénak mesélt az új kihívásról, és azt is megtudtuk, miért van kevés barátja.

Jáger Gyula

Jáger Gyulát már óvodás korában elvarázsolta a színpad. Öt-hat évesen hallotta először az Arrivederci amore-t, ami megváltoztatta az életét. Azon szerencsés emberek közé tartozik, aki azt csinálja, amit szeret.

Király Viktor

Tíz évvel ezelőtt, a Megasztárban ismerte meg az ország Király Viktort. Azóta az énekes külsőleg sokat változott, ám ma is ugyanaz a szerény fiú, aki a pályája elején volt. Szinte semmit sem változtatna az életén, és komoly tervei vannak a karrierjét illetően is.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató