Interjú egy limonádé mellett

Caramel

Caramel lett az egyik arca az „Aki ver, az nem haver” kampánynak. A Cartoon Network és az Új Nemzedék Központ kezdeményezésének lényege, hogy felhívják a figyelmet a gyermekek egymás közötti fizikai vagy lelki bántalmazására.

Eke Angéla

Bizony nem könnyű egy sztárpár élete, ha mindketten nagyon elfoglaltak. Eke Angélának és Puskás Petinek szinte alig marad idejük egymásra a fellépések miatt, mégis úgy döntöttek, hogy egy közös „gyermeket” is vállalnak. A színésznő most a Sztár Limonádénak mesélt a kapcsolatuk viszontagságairól.

Horváth Tamás

Horváth Tomi a Sztárban Sztár című műsorban nyújtott kiváló szereplésével sokakat meglepett. A fiatal énekes évek óta tudatosan nem szerepelt a tévében, karrierjét a közösségi felületeken építette. Most azonban a műsor által még nagyobb népszerűségre tehet szert szórakoztató produkcióival. Persze áll mögötte egy tökéletes nő, a felesége, a menedzsere, aki nagyban hozzájárul a sikereihez. Tomi magazinunknak mesélt kapcsolatukról, terveiről egyaránt.

Magyar Rózsa

Nem könnyű manapság a pici babás anyukáknak, ha a pelenkázás mellett a karrierjüket is szeretnék megtartani. És közben az őket elítélő véleményekkel is szembesülniük kell. A népszerű énekesnő, Magyar Rózsa februárban szülte meg második gyermekét. Lapunknak őszintén vallott arról, hogy az 5 hónapos Eliza, és a 3 éves Petra mellett milyen nehézségekkel küzd meg a színpadon maradásért.

Komáromi István

Drámai év áll az egykori rendőr dandártábornok mögött. A külsőre fiatalos és energikus énekes mindig vidám a színpadon, senki nem gondolta volna róla, hogy az elmúlt időszakban a házasságát gyászolta. De a gyászév letelt, és Komáromi Pisti immár készen áll az új szerelemre. Ezt persze a rajongói is megneszelték már.

Madarász Katalin

Madarász Katalin a magyarnóta-éneklés élő legendája. A 83 éves művésznő ma is sokak kedvence, aki korát meghazudtolva hihetetlenül aktív! Ma is színpadon áll, és mivel imád autót vezetni, akár több száz kilométerre is elmegy fellépni. Lapunknak adott interjújában drámai vallomását is megosztotta velünk arról, ahogyan elképzeli a végső búcsút.

Tóth Éva és Leblanc Győző

Tóth Éva és Leblanc Győző neve már évek óta együtt hallható különböző televíziós műsorokban, esteken, koncerteken. Nem véletlen, hiszen az énekesek a hétköznapokban is összetartoznak. Munka kapcsolatnak indult, de szerelem lett belőle. Nagy szerelem…

Csepregi Éva és fia, Dávid

A gyönyörű énekesnő, Csepregi Éva 2015 végén kezdett új életet, amikor 15 év együttélés után szakított a szerelmével. A Neoton Família sztárja ennek ellenére hisz a szerelemben, idejének nagy részét azonban a fiával, a barátaival és a zenekarral tölti, férfiak helyett pedig inkább már unokákról álmodozik.

Tóth Gabi

Óriási sikert aratott az Alföldi Róbert által rendezett, mai slágerekkel átszőtt Passio XXI. A Jézus utolsó napjait bemutató, nagyszabású darabban Tóth Gabi alakította Mária Magdolnát. Lapunknak adott exkluzív interjújában az énekesnő a Biblia egyik legismertebb, máig vitatott, női karakteréről, és kollégáiról is kifejti véleményét.

Szabó Ádám

 Harmonikásként ismerte meg az ország, aztán énektudásával is előrukkolt. Jóképű, szimpatikus, igazi sztáralkat, aki 24 éves létére már rengeteg sikert tudhat maga mögött. Közönség kedvenc volt A Dal idei versenyében, és sokoldalúságát nemrég zeneszerzőként is bizonyította, az x-faktoros Opitz Barbi győztes slágerével. Szerelmi életéről azonban már régóta csak keveset tudhatunk.

Pitti Katalin és Napsugár Anna

Napsugár Anna hallássérült jeltáncos nagyot álmodott. Magyarország legnépszerűbb operaénekesnőjét kérte fel arra, hogy énekelje el vele saját szerzeményét, a Soha ne mondd, hogy soha című dalt.

Tilinger Attila

A Házibuli Attilával műsor házigazdája mostanában feltűnően kisimult arccal látható a képernyőn. Az énekes kendőzetlen őszinteséggel mesélte el, mi az, ami olyannyira zavarta őt mostanában magán, hogy úgy döntött: szépészeti beavatkozásra szánja rá magát. Attila mindemellett jövőbeli céljairól is mesélt, és elárulta: hosszabb időre külföldre utazik…