Interjú egy limonádé mellett

Dancs Annamari

Dancs Annamari kihasználta tavasszal a kényszerpihenőt, újra zongora mellé ült, és gyermekdalokat írt. Három és fél éves kisfia is nagy segítségére volt ebben, aki véleményét is elmondta édesanyja alkotásairól. A munka olyan jól haladt, hogy novemberben már egy album formájában is megjelenik az elmúlt időszak gyümölcse. A Budapesti Operettszínház sztárjának a hangja azonban Sláger Tibó legújabb albumán is felcsendül, hiszen ismeretségük régre nyúl vissza, az énekesnő repertoárjában több dal is a zenész „tollából” ered. A Sztár Limonádénak mesélt munkáról, tervekről, de azt is elárulta: két és fél éve talált rá újra a szerelem, párjával azóta is a legnagyobb boldogságban élnek hármasban, egy kis családot alkotva.

Sláger Tibó

Sláger Tibó egy igazi életmű lemezzel rukkolt elő, amelyen saját szerzeményeit népszerű előadók éneklik. A sikeres dalszerző és előadóművész elárulta: általában szerencsés fickónak tartja magát, azonban most mégsem érte el 100 százalékosan a célját. De mint mondja, ő inkább most arra koncentrál, hogy ez az album minél több hallgatónak elnyerje a tetszését, és rendkívül boldog, hogy a legtöbben azonnal igent mondtak a felkérésére.

MC Hawer

MC Hawer sosem rejtette véka alá a véleményét. Az utóbbi időben pont emiatt érte rengeteg támadás a közösségi oldalán, így ma már jobban megfontolja, mit oszt meg rajongóival. Sosem csinált titkot abból, hogy alkoholproblémái voltak, a bevételét hosszú éveken át elszórta, de hét éve egy korty italt sem ivott, sőt a koronavírus által kialakult helyzet miatt megtanult spórolni is. A nyár nem sok fellépést hozott számára sem, de megpróbált minden bevételéből valamennyit félretenni a rosszabb napokra.

Dred Bíró Zsolt

Dred Bíró Zsolt egész pici srác kora óta a zenével foglalkozik. Zenei képesítést is szerzett, és míg eleinte DJ-ként dolgozott, rájött, hogy saját szerzeményekkel szeretne sikereket elérni. Több mint tíz évvel ezelőtt alapította meg a Dred és Doris formációt, első dalaival pedig nemzetközi szinten is komoly eredményeket értek el. A koronavírus miatt kialakult helyzetet ő is nehezen viseli, azonban a felszabadult idejének kitöltésére talált megoldást. Korábban a világot járta be, jelenleg pedig Magyarország megyeszékhelyeit „kutatja” fel.

Pintácsi Viki

Pintácsi Viki tizenhat éves kora óta énekel. Sosem állt mögötte menedzsment, úgy érzi, az igazi áttörés emiatt valahogy nem jött el számára. Nemrég a Trimedio Kiadóhoz szerződött, és gőzerővel beindult a munka, így első saját Rocketbilly dala hallható a most megjelenő lemezen. A csinos énekesnő nem titkolja korát, idén tölti be az ötvenedik életévét, épp ezért komoly elhatározásra jutott, a kemény edzéseknek és fogyókúrának köszönhetően születésnapjára vissza szeretné nyerni régi formáját. Már igen jó úton halad, hiszen ez idáig nyolc kilótól szabadult meg. Mint mondja, jelenleg nincs szerelem az életében, azonban ha Ámor nyila eltalálná, nem zárkózna el egy új párkapcsolattól.

Sláger Tibó

Sláger Tibó is többször fellépett már a Bakelit Fesztivál színpadán, így természetesen ő is helyet kapott a válogatásalbumon. A népszerű énekes elárulta: imádja a táncdalfesztiválok világát, nagy hatással volt zenei munkásságára.

Gyémánt Valentin

Gyémánt Valentin tele van tervekkel, azonban a járvány mindent felülírt. Két albumot szeretne kiadni, ám a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, az idén már biztosan nem kerül rá sor. A Sztár Limonádénak elárulta, picit sem élte meg nehezen az elmúlt időszakot, elfoglalta magát, olyan dolgokra jutott most ideje, amire korább nem, vagy csak kevés. Mint mondja, a színpadra már nagyon vágyik vissza, de addig is a háttérben munkálkodik.

Postás Józsi

Postás Józsi nem tétlenkedett az elmúlt hónapokban sem. Bár színpadra nem állhat, a munka nem állt meg, rengeteg új dal született, és alig várja, hogy a közönségének is bemutathassa. Tele van tervekkel, és mint mondja, most olyan feladatokra is jutott ideje, amire korábban nem. Teljes új repertoárral és mínusz tizenöt kilóval fog újra színpadra állni.

Baby Gabi

Mindenkire másképp hatott a hosszúra nyúlt kényszerpihenő. Vannak zenészek, énekesek, akiknek nem egy dallal bővült a repertoárjuk, azonban akadnak olyanok is, akik inger, vagy épp idő hiányában nem voltak aktívak. Utóbbihoz tartozik Baby Gabi is, azonban ennek vége, és az énekesnő most egy új, az „Így szép a világ” című dallal hallható a Dallamokon át albumon, melyben a családról énekel.

Charme együttes

Elképesztő sebességgel robbant be a zenei piacra a Charme együttes. Fennállásuk óta óriási népszerűségre tettek szert, és gőzerővel folynak a munkák. Nem csak az új dalok készülnek, hanem idén két videoklipet is forgatott Jáger Gyula és Fehér Attila. Ötletekből kifogyhatatlanok, már a jövő évi meglepetéseket és újdonságokat tervezik. A Sztár Limonádénak az énekes elárulta, idén nyáron sem a pihenésre összpontosítottak, de picit sem bánják, hiszen imádják, amit csinálnak.

Curtis

Élete legnagyobb feladatára készül Széki Attila, Curtis, az újpesti rapper ugyanis hamarosan apuka lesz! Hatalmas váltás ez a zenész életében, a szakadék széléről tért vissza, legnagyobb motivációját az elvonó teljesítésére születendő gyermeke jelentette számára. Curtis most visszatért, és kész felelősségteljes családfő lenni.

Balázs Pali

Balázs Palinak nem kínálta tálcán az élet a sikert. Mindenért kőkeményen meg kellett dolgoznia, semmit nem kapott ingyen. Február 14-én új külsővel, zenei továbblépését követően új dallal és klippel rukkolt elő, azóta pedig úgy érzi, új életet kapott. A Sztár Limonádénak elárulta, mi vezetett a változástatáshoz, de egy kis betekintést engedett a magánéletébe is, megtudtuk, a zenén kívül mi fontos még számára az életben.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató