Interjú egy limonádé mellett

Sihell Vanessza és Dani

Sihell Vanessza a pörgős, fővárosi életet lecserélte a nyugalomra. Nógrád megyében költöztek össze szerelmével, Danival, akivel már két és fél éve vannak együtt. Mint ahogy ő mondja: dúl a láv, és már a családalapítás is szóba került közöttük.

Szabó Gabi

Szabó Gabi neve és hangja is sokaknak ismerős lehet. A Rádió Bézsbe az elsők között kapott meghívást, és kérték fel arra, hogy legyen egy saját műsora. Kevesen tudják, hogy a népszerű rádiós műsorvezető annak idején színésznőnek készült.

Cairo

Szinte hihetetlen, de a Cairo együttes már 18. születésnapját fogja ünnepelni. A csapat ennek örömére rengeteg meglepetéssel készül közönségének, a tervekről és arról, miként élik meg most a mindennapokat fellépések nélkül, a frontember, Skinti Csaba nyilatkozott a Sztár Limonádénak.

Pál Zoltán

Leginkább zenésznek tartja magát Pál Zoltán, ám mint mondja, hamar megtanulta, hogy ha valaki ebből a szakmából szeretne megélni, akkor sokoldalúnak kell lennie. Így mai napig rengeteg mindennel foglalkozik a stúdiózástól egészen a videoklipek készítésén át az éneklésig.

Sihell Ferry

Sihell Ferry túl van az életveszélyen, gyógyul és már javában dolgozik új tervein. A Muzsika TV sztárműsorvezetője lapunknak elárulta a legmélyebb érzéseit is, min ment keresztül akkor, amikor kiderült: életveszélybe került a mélyvénás trombózis miatt. Próbálja elfelejteni a rossz emlékeket, de azt biztos nem tudja kitörölni a fejéből, – ahogy fogalmaz - egy ilyen jellegű betegség esetén akár elég egy pillanat, és mindennek vége…

Sláger Tibó és családja

Sorban a harmadik Best Of lemezzel jelentkezik a Sztár Limonádéban Sláger Tibó. Az énekes ennek apropóján elárulta: tartogat még bőven meglepetéseket és végre magánéletéről is sok mindent megtudtunk. Reméli, hogy hamarosan visszatérhet minden a régi kerékvágásba.

Szabó Ádám

Szabó Ádám újra iskolapadba ült. A Sztár Sztár legutóbbi győztese elárulta lapunknak, hogy annak idején kicsapták őt a Főiskoláról, de most hála Istennek újra ott folytathatta, ahol abbahagyta. A karanténnak köszönhetően most több ideje maradt a tanulásra is, de randizásra is lenne lehetőség. Ő viszont azt mondja, egyelőre esze ágában sincs komoly kapcsolatot keresni.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor komoly fájdalmai ellenére is végigcsinálta a Farm VIP második évadát. A sportoló teljesítette célját, egészen a döntőig „menetelt”. Az utolsó megmérettetésben Zalánnal szemben ugyan alulmaradt, mégsem csalódott, sőt őszintén örült az idő közben barátjává vált versenytársa győzelmének. A Sztár Limonádénak mesélt élményeiről, érzéseiről, és elárulta, milyen új tapasztalatokkal gazdagodott az ott töltött idő alatt.

Sebestyén Katja

Boldog lenne Sebestyén Katja, ha nem lenne járvány, hiszen rengeteg fellépése lehetne, és a magánélete is sínre került. Bár kétlaki életet kezdett élni, de ezt cseppet sem bánja. Sőt, hatalmas tervekkel vág neki a közeljövőnek.

Gabriela Spanic

Hatalmas volt a meglepetés, amikor a TV2 bejelentette, hogy világsztár is versenyez a Dancing with the Stars műsorban. Gabriela Spanicot nem kell bemutatni a nézőknek, hiszen rekordnézettségű sorozatok főszereplője, amiket még ma is játszanak. Boldogan mondott igent a kereskedelmi csatorna felkérésére, és költözött egy időre Budapestre. Gaby a Sztár Limonádénak adott exkluzív interjújában azt is elárulta, milyen számára az ideális férfi.

Dancs Annamari

Dancs Annamari kihasználta tavasszal a kényszerpihenőt, újra zongora mellé ült, és gyermekdalokat írt. Három és fél éves kisfia is nagy segítségére volt ebben, aki véleményét is elmondta édesanyja alkotásairól. A munka olyan jól haladt, hogy novemberben már egy album formájában is megjelenik az elmúlt időszak gyümölcse. A Budapesti Operettszínház sztárjának a hangja azonban Sláger Tibó legújabb albumán is felcsendül, hiszen ismeretségük régre nyúl vissza, az énekesnő repertoárjában több dal is a zenész „tollából” ered. A Sztár Limonádénak mesélt munkáról, tervekről, de azt is elárulta: két és fél éve talált rá újra a szerelem, párjával azóta is a legnagyobb boldogságban élnek hármasban, egy kis családot alkotva.

Sláger Tibó

Sláger Tibó egy igazi életmű lemezzel rukkolt elő, amelyen saját szerzeményeit népszerű előadók éneklik. A sikeres dalszerző és előadóművész elárulta: általában szerencsés fickónak tartja magát, azonban most mégsem érte el 100 százalékosan a célját. De mint mondja, ő inkább most arra koncentrál, hogy ez az album minél több hallgatónak elnyerje a tetszését, és rendkívül boldog, hogy a legtöbben azonnal igent mondtak a felkérésére.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató