Interjú egy limonádé mellett

Balázs Andrea

Balázs Andrea hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis a TV2 népszerű műsorában, A Nagy Duettben Horváth Tamás oldalán mutatja meg „muzikalitását”. Maximalista révén nem titkolja, hogy duett partnerével nyerni szeretne, ám mint mondja, ha netán másképp alakul a verseny, akkor sem fog bánkódni, hiszen egy barátra már így is szert tett. A Sztár Limonádénak a színésznő mesélt a versenyről, és Tomival való terveiről és kapcsolatáról.

Rácz Jenő

A Konyhafőnök idei évadjában Sárközi Ákos átadta a stafétabotot, és egy ifjú tehetség vette át a helyét. Rácz Jenő, aki fiatal kora ellenére már Michelin csillagos séf, Sanghajban él, mégis örömmel utazott szülőhazájába, hogy részt vegyen az RTL Klub rendkívül népszerű gasztro reality-jében. Jenő a Sztár Limonádénak elárulta, mi az, ami hiányzik számára Magyarországról, és azt is megtudtuk, nem kizárt, hogy valaha újra visszatérjen az országba.

Csocsesz

Csocsesz több mint húsz éve meghatározó alakja a magyar mulatós zenének. Most azonban egy teljesen új feladattal néz szembe, ugyanis új műsora indult a Muzsika TV-n. A Sztár Limonádénak mesélt az új kihívásról, és azt is megtudtuk, miért van kevés barátja.

Jáger Gyula

Jáger Gyulát már óvodás korában elvarázsolta a színpad. Öt-hat évesen hallotta először az Arrivederci amore-t, ami megváltoztatta az életét. Azon szerencsés emberek közé tartozik, aki azt csinálja, amit szeret.

Király Viktor

Tíz évvel ezelőtt, a Megasztárban ismerte meg az ország Király Viktort. Azóta az énekes külsőleg sokat változott, ám ma is ugyanaz a szerény fiú, aki a pályája elején volt. Szinte semmit sem változtatna az életén, és komoly tervei vannak a karrierjét illetően is.

Détár Enikő

Détár Enikő a Turay Ida Színház legújabb előadásában komoly kihívással néz szembe. A színésznő Az utolsó darab című előadásban Klementina, egy halálos kórral küzdő színésznő bőrébe bújik. Enikő a szerep megformálásához a saját emlékeit vette elő, hiszen őt már megérintette a halál szele…

Caramel

Caramel lett az egyik arca az „Aki ver, az nem haver” kampánynak. A Cartoon Network és az Új Nemzedék Központ kezdeményezésének lényege, hogy felhívják a figyelmet a gyermekek egymás közötti fizikai vagy lelki bántalmazására.

Eke Angéla

Bizony nem könnyű egy sztárpár élete, ha mindketten nagyon elfoglaltak. Eke Angélának és Puskás Petinek szinte alig marad idejük egymásra a fellépések miatt, mégis úgy döntöttek, hogy egy közös „gyermeket” is vállalnak. A színésznő most a Sztár Limonádénak mesélt a kapcsolatuk viszontagságairól.

Horváth Tamás

Horváth Tomi a Sztárban Sztár című műsorban nyújtott kiváló szereplésével sokakat meglepett. A fiatal énekes évek óta tudatosan nem szerepelt a tévében, karrierjét a közösségi felületeken építette. Most azonban a műsor által még nagyobb népszerűségre tehet szert szórakoztató produkcióival. Persze áll mögötte egy tökéletes nő, a felesége, a menedzsere, aki nagyban hozzájárul a sikereihez. Tomi magazinunknak mesélt kapcsolatukról, terveiről egyaránt.

Magyar Rózsa

Nem könnyű manapság a pici babás anyukáknak, ha a pelenkázás mellett a karrierjüket is szeretnék megtartani. És közben az őket elítélő véleményekkel is szembesülniük kell. A népszerű énekesnő, Magyar Rózsa februárban szülte meg második gyermekét. Lapunknak őszintén vallott arról, hogy az 5 hónapos Eliza, és a 3 éves Petra mellett milyen nehézségekkel küzd meg a színpadon maradásért.

Komáromi István

Drámai év áll az egykori rendőr dandártábornok mögött. A külsőre fiatalos és energikus énekes mindig vidám a színpadon, senki nem gondolta volna róla, hogy az elmúlt időszakban a házasságát gyászolta. De a gyászév letelt, és Komáromi Pisti immár készen áll az új szerelemre. Ezt persze a rajongói is megneszelték már.

Madarász Katalin

Madarász Katalin a magyarnóta-éneklés élő legendája. A 83 éves művésznő ma is sokak kedvence, aki korát meghazudtolva hihetetlenül aktív! Ma is színpadon áll, és mivel imád autót vezetni, akár több száz kilométerre is elmegy fellépni. Lapunknak adott interjújában drámai vallomását is megosztotta velünk arról, ahogyan elképzeli a végső búcsút.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató