Interjú egy limonádé mellett

Postás Józsi

Postás Józsi nem tétlenkedett az elmúlt hónapokban sem. Bár színpadra nem állhat, a munka nem állt meg, rengeteg új dal született, és alig várja, hogy a közönségének is bemutathassa. Tele van tervekkel, és mint mondja, most olyan feladatokra is jutott ideje, amire korábban nem. Teljes új repertoárral és mínusz tizenöt kilóval fog újra színpadra állni.

Baby Gabi

Mindenkire másképp hatott a hosszúra nyúlt kényszerpihenő. Vannak zenészek, énekesek, akiknek nem egy dallal bővült a repertoárjuk, azonban akadnak olyanok is, akik inger, vagy épp idő hiányában nem voltak aktívak. Utóbbihoz tartozik Baby Gabi is, azonban ennek vége, és az énekesnő most egy új, az „Így szép a világ” című dallal hallható a Dallamokon át albumon, melyben a családról énekel.

Charme együttes

Elképesztő sebességgel robbant be a zenei piacra a Charme együttes. Fennállásuk óta óriási népszerűségre tettek szert, és gőzerővel folynak a munkák. Nem csak az új dalok készülnek, hanem idén két videoklipet is forgatott Jáger Gyula és Fehér Attila. Ötletekből kifogyhatatlanok, már a jövő évi meglepetéseket és újdonságokat tervezik. A Sztár Limonádénak az énekes elárulta, idén nyáron sem a pihenésre összpontosítottak, de picit sem bánják, hiszen imádják, amit csinálnak.

Curtis

Élete legnagyobb feladatára készül Széki Attila, Curtis, az újpesti rapper ugyanis hamarosan apuka lesz! Hatalmas váltás ez a zenész életében, a szakadék széléről tért vissza, legnagyobb motivációját az elvonó teljesítésére születendő gyermeke jelentette számára. Curtis most visszatért, és kész felelősségteljes családfő lenni.

Balázs Pali

Balázs Palinak nem kínálta tálcán az élet a sikert. Mindenért kőkeményen meg kellett dolgoznia, semmit nem kapott ingyen. Február 14-én új külsővel, zenei továbblépését követően új dallal és klippel rukkolt elő, azóta pedig úgy érzi, új életet kapott. A Sztár Limonádénak elárulta, mi vezetett a változástatáshoz, de egy kis betekintést engedett a magánéletébe is, megtudtuk, a zenén kívül mi fontos még számára az életben.

Sláger Tibó

Sláger Tibónak több mint 300 dal után sem fogyott el az ihlete. Folyamatosan készülnek szerzeményei saját, és kollégái részére. Mindezidáig 11 lemeze jelent meg, most pedig újabb albuma látott napvilágot májusban. Hosszú éveken át a háttérben dolgozott, a véletlennek köszönheti a mai helyzetét. Egy ideje a fellépések tekintetében meghúzta a vonalat, melynek okáról a Sztár Limonádé magazinnak mesélt bővebben.

Két Haver

Egyre sikeresebb az erdélyi zenészcsapat, a Két Haver formáció, akik ráadásul már trióban folytatják tovább. Dani és Szabi ráadásul műsorvezetőként is debütáltak nemrégiben a TV2 zenecsatornáján, a Zenebutikon. Úgy tűnik, a magánéletben is egyszerre érte őket óriási boldogság, amit elsőként a Sztár Limonádé olvasóival osztottak meg a fiúk.

Delhusa Gjon

Delhusa Gjon idén ünnepli pályájának negyvenötödik évfordulóját. Ez alkalomból egy óriási jubileumi koncertre készül, melynek a részleteit a Sztár Limonádéval osztotta meg. Az énekes azt is elárulta, voltak nehéz időszakok is az életében, mégis kitartott a zene mellett. Volt, aki nem hitt benne, de ő mindig is kizárólag a közönsége által alkotott véleményt vette figyelembe.

Ember Péter

A Latte Maffiato Szalonjazz Zenekar alapítója, Ember Péter: Az első közismert pop slágerem Zoltán Erika énekelte el

Beleznay Endre

Beleznay Endre nem először fogadta meg, hogy a nyarat a pihenésnek szenteli, nem pedig a munkának. Ez azonban az idén sem jött össze, hiszen sorra találják meg a főszerepek. Emellett forgat, illetve a Dunakanyar Rádióban saját műsorát vezeti... A színész a Sztár Limonádénak a tőle megszokott humorral elárulta, mivel telt a nyár, és azt is megtudtuk, mi az, ami már nagyon hiányzik az életéből.

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő szerencsés a szerelemben. Feleségével, Mannával megismerkedésük után hamar összeházasodtak és azóta is teljes harmóniában élnek együtt Pápán. A fiatal énekes elárulta: sokszor mondják nekik, hogy olyan szeretetben, megértésben és meghittségben élnek együtt, amelyről mások csak álmodoznak.

Növényi Norbert

Március elején egy egészen új szerepben mutatta meg magát Növényi Norbert, hiszen a Sláger FM-en ő is nagyban hozzájárul a hallgatók ébredéséhez. Rendkívül jól érzi magát a csapatmunkában, pedig az elmúlt időszak nagyon nehéz volt számára. Június első hetében három év négy hónap börtönre ítélte a bíróság nem jogerősen az olimpiai bajnok birkózót adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt. De ha még ez mind nem lenne elég, imádott nővérét is elveszítette. Az egykori olimpikon úgy véli, mindez elkerülhető lett volna, ha időben kiderül testvére betegsége. Nem ez az egyetlen ilyen eset az életében, hiszen szüleit is tragikus körülmények között veszítette el.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató