Interjú egy limonádé mellett

Sláger Tibó és családja

Sorban a harmadik Best Of lemezzel jelentkezik a Sztár Limonádéban Sláger Tibó. Az énekes ennek apropóján elárulta: tartogat még bőven meglepetéseket és végre magánéletéről is sok mindent megtudtunk. Reméli, hogy hamarosan visszatérhet minden a régi kerékvágásba.

Szabó Ádám

Szabó Ádám újra iskolapadba ült. A Sztár Sztár legutóbbi győztese elárulta lapunknak, hogy annak idején kicsapták őt a Főiskoláról, de most hála Istennek újra ott folytathatta, ahol abbahagyta. A karanténnak köszönhetően most több ideje maradt a tanulásra is, de randizásra is lenne lehetőség. Ő viszont azt mondja, egyelőre esze ágában sincs komoly kapcsolatot keresni.

Kucsera Gábor

Kucsera Gábor komoly fájdalmai ellenére is végigcsinálta a Farm VIP második évadát. A sportoló teljesítette célját, egészen a döntőig „menetelt”. Az utolsó megmérettetésben Zalánnal szemben ugyan alulmaradt, mégsem csalódott, sőt őszintén örült az idő közben barátjává vált versenytársa győzelmének. A Sztár Limonádénak mesélt élményeiről, érzéseiről, és elárulta, milyen új tapasztalatokkal gazdagodott az ott töltött idő alatt.

Sebestyén Katja

Boldog lenne Sebestyén Katja, ha nem lenne járvány, hiszen rengeteg fellépése lehetne, és a magánélete is sínre került. Bár kétlaki életet kezdett élni, de ezt cseppet sem bánja. Sőt, hatalmas tervekkel vág neki a közeljövőnek.

Gabriela Spanic

Hatalmas volt a meglepetés, amikor a TV2 bejelentette, hogy világsztár is versenyez a Dancing with the Stars műsorban. Gabriela Spanicot nem kell bemutatni a nézőknek, hiszen rekordnézettségű sorozatok főszereplője, amiket még ma is játszanak. Boldogan mondott igent a kereskedelmi csatorna felkérésére, és költözött egy időre Budapestre. Gaby a Sztár Limonádénak adott exkluzív interjújában azt is elárulta, milyen számára az ideális férfi.

Dancs Annamari

Dancs Annamari kihasználta tavasszal a kényszerpihenőt, újra zongora mellé ült, és gyermekdalokat írt. Három és fél éves kisfia is nagy segítségére volt ebben, aki véleményét is elmondta édesanyja alkotásairól. A munka olyan jól haladt, hogy novemberben már egy album formájában is megjelenik az elmúlt időszak gyümölcse. A Budapesti Operettszínház sztárjának a hangja azonban Sláger Tibó legújabb albumán is felcsendül, hiszen ismeretségük régre nyúl vissza, az énekesnő repertoárjában több dal is a zenész „tollából” ered. A Sztár Limonádénak mesélt munkáról, tervekről, de azt is elárulta: két és fél éve talált rá újra a szerelem, párjával azóta is a legnagyobb boldogságban élnek hármasban, egy kis családot alkotva.

Sláger Tibó

Sláger Tibó egy igazi életmű lemezzel rukkolt elő, amelyen saját szerzeményeit népszerű előadók éneklik. A sikeres dalszerző és előadóművész elárulta: általában szerencsés fickónak tartja magát, azonban most mégsem érte el 100 százalékosan a célját. De mint mondja, ő inkább most arra koncentrál, hogy ez az album minél több hallgatónak elnyerje a tetszését, és rendkívül boldog, hogy a legtöbben azonnal igent mondtak a felkérésére.

MC Hawer

MC Hawer sosem rejtette véka alá a véleményét. Az utóbbi időben pont emiatt érte rengeteg támadás a közösségi oldalán, így ma már jobban megfontolja, mit oszt meg rajongóival. Sosem csinált titkot abból, hogy alkoholproblémái voltak, a bevételét hosszú éveken át elszórta, de hét éve egy korty italt sem ivott, sőt a koronavírus által kialakult helyzet miatt megtanult spórolni is. A nyár nem sok fellépést hozott számára sem, de megpróbált minden bevételéből valamennyit félretenni a rosszabb napokra.

Dred Bíró Zsolt

Dred Bíró Zsolt egész pici srác kora óta a zenével foglalkozik. Zenei képesítést is szerzett, és míg eleinte DJ-ként dolgozott, rájött, hogy saját szerzeményekkel szeretne sikereket elérni. Több mint tíz évvel ezelőtt alapította meg a Dred és Doris formációt, első dalaival pedig nemzetközi szinten is komoly eredményeket értek el. A koronavírus miatt kialakult helyzetet ő is nehezen viseli, azonban a felszabadult idejének kitöltésére talált megoldást. Korábban a világot járta be, jelenleg pedig Magyarország megyeszékhelyeit „kutatja” fel.

Pintácsi Viki

Pintácsi Viki tizenhat éves kora óta énekel. Sosem állt mögötte menedzsment, úgy érzi, az igazi áttörés emiatt valahogy nem jött el számára. Nemrég a Trimedio Kiadóhoz szerződött, és gőzerővel beindult a munka, így első saját Rocketbilly dala hallható a most megjelenő lemezen. A csinos énekesnő nem titkolja korát, idén tölti be az ötvenedik életévét, épp ezért komoly elhatározásra jutott, a kemény edzéseknek és fogyókúrának köszönhetően születésnapjára vissza szeretné nyerni régi formáját. Már igen jó úton halad, hiszen ez idáig nyolc kilótól szabadult meg. Mint mondja, jelenleg nincs szerelem az életében, azonban ha Ámor nyila eltalálná, nem zárkózna el egy új párkapcsolattól.

Sláger Tibó

Sláger Tibó is többször fellépett már a Bakelit Fesztivál színpadán, így természetesen ő is helyet kapott a válogatásalbumon. A népszerű énekes elárulta: imádja a táncdalfesztiválok világát, nagy hatással volt zenei munkásságára.

Gyémánt Valentin

Gyémánt Valentin tele van tervekkel, azonban a járvány mindent felülírt. Két albumot szeretne kiadni, ám a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, az idén már biztosan nem kerül rá sor. A Sztár Limonádénak elárulta, picit sem élte meg nehezen az elmúlt időszakot, elfoglalta magát, olyan dolgokra jutott most ideje, amire korább nem, vagy csak kevés. Mint mondja, a színpadra már nagyon vágyik vissza, de addig is a háttérben munkálkodik.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató