Tóth Gabi

Óriási sikert aratott az Alföldi Róbert által rendezett, mai slágerekkel átszőtt Passio XXI. A Jézus utolsó napjait bemutató, nagyszabású darabban Tóth Gabi alakította Mária Magdolnát. Lapunknak adott exkluzív interjújában az énekesnő a Biblia egyik legismertebb, máig vitatott, női karakteréről, és kollégáiról is kifejti véleményét.

- Hogyan építetted fel magadban Magdolna karakterét? Mennyit tudtál róla korábban?

- Nyilván sok behatás ért eddig életemben, mint mindenkit, hiszen Magdolna személyét már sokan és sokféleképpen megjelenítették. Nem készültem kifejezetten, azt akartam, hogy sodorjon magával a rendező elképzelése és víziója, hiszen az a legfontosabb, hogy ő milyennek látja a karaktert és hogyan szeretné megmutatni ennek a különleges embernek a viszonyát Jézushoz. Természetesen tudtam, hogy a megítélése nagyon összetett, volt már romlott nő, a megváltó társa és lelki társa, követője is. A Passio XXI-ben leginkább ez utóbbi módon jelenik meg Magdolna.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató