Horváth Tamás

Horváth Tomi a Sztárban Sztár című műsorban nyújtott kiváló szereplésével sokakat meglepett. A fiatal énekes évek óta tudatosan nem szerepelt a tévében, karrierjét a közösségi felületeken építette. Most azonban a műsor által még nagyobb népszerűségre tehet szert szórakoztató produkcióival. Persze áll mögötte egy tökéletes nő, a felesége, a menedzsere, aki nagyban hozzájárul a sikereihez. Tomi magazinunknak mesélt kapcsolatukról, terveiről egyaránt.

Kikérted valakinek a tanácsát, mielőtt igent mondtál a TV2 felkérésére?

- Nagyon jó érzéssel töltött el a csatorna megkeresése. Keveset nézek tévét, ha nem volt fellépésem vasárnap, a Sztárban Sztárt viszont mindig szívesen kísértem figyelemmel. Egy-két évvel ezelőtt a feleségem egyszer meg is jegyezte: „ez az egyik olyan műsor, amiben el tudna képzelni”. Tulajdonképpen ő volt az, aki segített a döntésem meghozatalában. A Sztárban Sztárral hatalmas fejlődésre tudok szert tenni, és tudom, hogy jól döntöttem.

„Én szeretném megnyerni a Sztárban Sztárt!”

Sok éve nem szerepelsz a televízióban, így most olyan emberek is megismernek, akik kevésbé használják az internetet.

- A televíziónak ma még mindig nagy varázsa van. Most ahhoz a közönséghez, akihez eddig még nem jutottak el a dalaim, eljuthatnak. Ez a műsor lehetővé teszi, hogy megismerjenek engem, a munkásságomat. Már az első két adás után is rengeteg pozitív kritikát kaptam, olyanoktól is, akik eddig nem ismertek, és ez nagyon jól esett. Minden szempontból építő jellegű a karrierem szempontjából is ez a műsor.

A teljes cikk az októberi lapszámunkban olvasható!