Király Viktor

Tíz évvel ezelőtt, a Megasztárban ismerte meg az ország Király Viktort. Azóta az énekes külsőleg sokat változott, ám ma is ugyanaz a szerény fiú, aki a pályája elején volt. Szinte semmit sem változtatna az életén, és komoly tervei vannak a karrierjét illetően is.

A Sztár Limonádénak őszintén mesélt a sikerekhez vezető útról, a terveiről, sőt még azt is elárulta, hogyan fogadta családja szerelmét, Anitát.

- A gyermekkorod mennyire befolyásolta a személyiséged alakulását? Mennyire játszott szerepet ebben a neveltetésed?

- Őszinte leszek, én sem értem a végeredményt, hiszen semmi nem volt a gyerekkoromban, ami erre az útra terelt volna. Az egyetlen dolog, ami talán mégis, az amatőr, hobbi szinten működtetett garázszenekarok a barátaimmal. De akkor is a háttérben, dobos voltam. Valójában soha nem akartam rivaldafényben lenni. Mindig bandáztam, és egy voltam a sok közül. A legnagyobb problémánk is az volt, hogy milyen deszkát tudunk venni, amivel csúszkálhatunk a városban. Egyetlen egyszer voltam castingon egy iskolai színdarabhoz, az sajnos nem sikerült, és ez egy jelzés volt számomra, hogy nem jó út nekem, így visszatértem a deszkázáshoz. Gyerek fejjel mindenkinek rosszul esik a visszautasítás.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató