Csocsesz

Csocsesz több mint húsz éve meghatározó alakja a magyar mulatós zenének. Most azonban egy teljesen új feladattal néz szembe, ugyanis új műsora indult a Muzsika TV-n. A Sztár Limonádénak mesélt az új kihívásról, és azt is megtudtuk, miért van kevés barátja.

- Meséljen a Muzsika TV Extra Csocsesszel című műsoráról. Hogy született meg az ötlet?

- Április végén indultak el az adások, hó elején készültek a felvételek. A kezdetektől jelen voltam a Muzsika TV-n, így régóta beszélgettünk már a csatornával egy lehetséges műsorról. Ám időközben zajlott az élet, elszakadtam innen. Josh-sal (a csatorna főszerkesztője) időnként kommunikáltunk, ilyenkor mindig szóba jött, hogy mit csinálok, mert nagyon szívesen várnak vissza. Most jött el az idő, amikor azt mondtam, beszéljük át a lehetőségeket, így ajánlottak fel nekem egy műsort, aminek az az érdekessége, hogy az RTL Klub gyártja. Velük is szerződtem, ami hatalmas megtiszteltetés számomra. A csatorna azonnal a szárnyai alá vett, és rengeteg lehetőséget kaptam.  Folyamatosan szerepeltem, szerepelhettem különböző műsorokban.

- Mire számíthatnak a nézők? Mert van már jó pár zenei műsor a különböző csatornákon…

- Abban állapodtunk meg, hogy mindenképpen mást szeretnék csinálni úgy látványban, mint hangzásban, emellett fantasztikus táncosok és zenészek színesítik majd az új műsort. Sokan nem tudják rólam, hogy nekem a klarinét a fő hangszerem. Sok évvel ezelőtt én ezzel jártam az országot, világot, zenésztársaimmal. A Dáridós időszakban választottam a mulatós stílust, hiszen így tudok az emberekhez a legjobban eljutni, mert ez a legpopulárisabb és legkönnyebben fogyasztható műfaj. Persze kaptam hideget-meleget, mégis úgy döntöttem, hogy ezt bevállalom.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató