Rácz Jenő

A Konyhafőnök idei évadjában Sárközi Ákos átadta a stafétabotot, és egy ifjú tehetség vette át a helyét. Rácz Jenő, aki fiatal kora ellenére már Michelin csillagos séf, Sanghajban él, mégis örömmel utazott szülőhazájába, hogy részt vegyen az RTL Klub rendkívül népszerű gasztro reality-jében. Jenő a Sztár Limonádénak elárulta, mi az, ami hiányzik számára Magyarországról, és azt is megtudtuk, nem kizárt, hogy valaha újra visszatérjen az országba.

- Összességében, a műsor egészét, ezt a kis kalandot hogyan tudná összefoglalni, hogy érezte magát?

- Az nem titok, hogy a műsor forgatása után máris visszautaztam Sanghajba, mert már nagyon vártak a munkahelyemen. A nézők most láthatják az adásokat, amik bővelkednek izgalomban és feszültségben. Bár már vettem részt tévés forgatáson, ez azért másfajta munka volt. Kezdetben furcsa volt, hogy legalább nyolc kamera mozog a helyszínen, de ahogy megkezdődött a főzés, azonnal elfelejtettem őket, és csak a versenyzőkre, az ételekre koncentráltam. Egy igazi konyhafőnök megtalálása volt a cél.

- Mi a véleménye Gáspár Beáról és Fördős Zéről?

- Úgy gondolom, hogy remek csapatot alkotunk. Zével azonnal megtaláltuk a közös hangot és állandóan ugrattuk egymást, mentek a szurkálódós poénok. Persze egy hölgy esetében az ember ezekkel a viccekkel óvatosabban bánik, de Beával is jókat mókáztunk, sőt nem egyszer hozott nekünk a főztjéből is, ami nagyon finom. Kifejezetten jól bánik az ízekkel.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató