Balázs Andrea

Balázs Andrea hatalmas fába vágta a fejszéjét, ugyanis a TV2 népszerű műsorában, A Nagy Duettben Horváth Tamás oldalán mutatja meg „muzikalitását”. Maximalista révén nem titkolja, hogy duett partnerével nyerni szeretne, ám mint mondja, ha netán másképp alakul a verseny, akkor sem fog bánkódni, hiszen egy barátra már így is szert tett. A Sztár Limonádénak a színésznő mesélt a versenyről, és Tomival való terveiről és kapcsolatáról.

- Sokat gondolkodtál, hogy elvállald ezt a feladatot?

- Elsősorban nagyon örültem a felkérésnek. Többek között azért, mert A Nagy Duett és Sztárban Sztár rajongó vagyok, de olyannyira, hogy ha előadásom volt, fölvettem, és nem néztem meg előre a végeredményt, hogy a versenyzőkkel tudjak mindvégig izgulni. Persze az is hozzájárul, hogy minden évadban legalább egy barátom szerepelt. Kizárólag azért aludtam rá egyet, mielőtt igent mondtam, mert meg kellett néznem, hogy a színházi életembe hogyan passzol majd bele, hiszen még jócskán az évad végében vagyunk. A párommal vitattam meg először, utána pedig Karinthy Mártonnal, a színházam igazgatójával.

 - És ő mit szólt hozzá? Könnyen elengedett?

- Jelenleg több darabban is játszom. Fontos volt, hogy mennyire tudjuk ezt összehangolni. Ha ő nem úgy áll a dologhoz, mint ahogy azt tette, akkor biztosan nem tudtam volna elvállalni. Azt mondta, hogy figyelembe veszik a beosztásoknál a vasárnapokat, és szorítanak nekem, és teljes egészében mellettem állnak.

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató