Szíj Melinda

Márciusban Szíj Melinda életében bekövetkezett az, amitől retteg egy egészséges ember. Egy rutinvizsgálat során csomót találtak a torkában, melyet azonnal műteni kellett. Az énekesnő nagyon félt az operációtól, hiszen komoly kockázata volt a műtétnek, és félő volt, hogy elveszíti hangját. Ám szerencsére mindez már a múlté, Melinda ma már újra dolgozik, igaz, a színpadra még csak néhány szám erejéig tért vissza egy-egy fellépés alkalmával. A Sztár Limonádénak elárulta, pontosan hogyan derült ki a betegsége, hogyan vészelte át, és miképp élte meg a történteket.

- Először is azt szeretnénk megkérdezni, hogy van?

- Köszönöm szépen, hála az Istennek, jól vagyok, semmi bajom, jól érzem magam, az élet minden területén szerencsésnek mondhatom magam. Munkahelyemen jó a kollektíva, énekesi pályámat művészi hitvallásom szerint folytathatom, Attilával kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élünk. Példaképem Barbra Streisand és annak idején a Megasztárban előadott dalaim magasra tették a mércét, ehhez tartom magam. A mai irányzatnak megfelelő (Mainstraim) dalokkal én nem lennék hiteles, az én közönségem nem ezt várja tőlem. Nagyon meg kell válogatnom, mi az, amit elénekelhetek, amivel én is azonosulni tudok. Ebbe a könnyed, egy kaptafára menő, igénytelen szórakoztatás nem fér bele. Sokan kérdezték már, ilyen hanggal miért dolgozom, miért nem csak énekelek. Az én előadói stílusom és ízlésvilágom ma Magyarországon nem népszerű, réteg közönségnek szól. A hallgatóság aztán visszaigazol egy-egy előadás után. Én a rajongói táboromtól már rengeteg szeretetet kaptam. A mai napig vadidegenek állítanak meg az utcán, gratulálnak nekem, vagy éppen rám köszönnek az autóból. Legutóbb egyik rajongómtól műtermi fotózást kaptam ajándékba, amit örömmel fogadtam el. Saját dalaim vannak, amiket személyesen nekem írtak, és készülőben van egy reményeim szerint újabb gyönyörű dalom.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató