Sláger Tibó

Sláger Tibónak több mint 300 dal után sem fogyott el az ihlete. Folyamatosan készülnek szerzeményei saját, és kollégái részére. Mindezidáig 11 lemeze jelent meg, most pedig újabb albuma látott napvilágot májusban. Hosszú éveken át a háttérben dolgozott, a véletlennek köszönheti a mai helyzetét. Egy ideje a fellépések tekintetében meghúzta a vonalat, melynek okáról a Sztár Limonádé magazinnak mesélt bővebben.

- 11. lemezed jelenik meg. Mesélj az albumról! Mi alapján válogattad össze a dalokat?

- Ez idáig valóban 10 lemezem jelent meg saját dalokkal, szerzői kiadásban, és gondoltam, hogy változtatok ezen a tendencián, hiszen ez már válogatáslemez lesz, három új dallal bővítve a kiadványt! Elsősorban a dalok sikere, népszerűsége volt a meghatározó abban, hogy ez a sorrend kialakuljon, csak néhány figyelemre méltó statisztikai adatot had említsek: "KÉK A SZEME" a legnagyobb slágerem 138 Artisjus által regisztrált hivatalosan jegyzett kiadványon szerepel, 30 évvel ezelőtt írtam a dalt, azóta is töretlenül népszerű. Ma már nyugodtan kijelenthetem, hogy hazánk egyik legnagyobb slágere, sőt határainkon túl is ismerik és szeretik az emberek. Hasonló sikertörténete van a korongon szereplő többi dalnak is: "GYERE TÁNCOLJ CIGÁNYLÁNY", "AMIKOR A SZÍVEM ÚGY DOBOG" igazi mega slágerekké váltak az elmúlt évek során, és ez köszönhető az előadóknak, akik a műsorukra tűzték, valamint a közönség szeretetének. Úgy érzem, szerencsés fickó vagyok, hogy átélhetem ezeket a sikereket.

 - Gondolom rengeteg munka előzte meg az album kiadását. Ez most azt jelenti, hogy jöhet egy kis pihenő?

- Már 18 éve vagyok hivatásos dalszerző-előadó, és igazából nincs éles elhatárolódás a munka és a pihenés között. Most sincs megállás, jönnek az újabb és újabb feladatok. "Buli van az éjszakában" című új dalomra már forgatjuk is a klipet kitűnő kollégámmal, barátommal Liszter Sanyival a Hortobágyon, aztán speciális felkéréseknek is próbálok megfelelni. Kaptam egy megtisztelő meghívást Egeraracsa polgármesterétől (Dancs László) egy sláger elkészítésére, mely az ő településükről szól, a Kis-Balaton mellett lévő, festői szépségű tájról és az ott élő emberekről, amely a kicsi falu nagy napján fog debütálni, a helyi "Sziporkák" művészeti csoport bevonásával július 6-án. Ezzel párhuzamban több előadónak is írok, és természetesen, ahogy belecsúszunk a nyárba, úgy szaporodnak a fellépéseim is, határainkon kívül és belül egyaránt!

A teljes cikk a májusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató