Gabriela Spanic

Hatalmas volt a meglepetés, amikor a TV2 bejelentette, hogy világsztár is versenyez a Dancing with the Stars műsorban. Gabriela Spanicot nem kell bemutatni a nézőknek, hiszen rekordnézettségű sorozatok főszereplője, amiket még ma is játszanak. Boldogan mondott igent a kereskedelmi csatorna felkérésére, és költözött egy időre Budapestre. Gaby a Sztár Limonádénak adott exkluzív interjújában azt is elárulta, milyen számára az ideális férfi.

- Most már hónapok óta Magyarország, Budapest az otthona. Milyennek látja a magyar embereket? Könnyen megszokta a várost?

- Korábban is voltam már Budapesten, már akkor nagyon megtetszett a város, nagyon szép. Emlékszem, körbejártuk egész Budapestet, voltam a Bazilikánál, a Várnál, a Vásárcsarnokban, imádtam. Ha van egy kis időm, szeretek sétálni.

- Gondolta, hogy ilyen kemény lesz a Dancing with the Stars?

- A tánc és a próbák formába hoztak. Amióta megjöttem Magyarországra, 4-5 kilót fogytam! Ez talán mindent elmond. De nagyon élvezem a műsort, a táncot, hálás vagyok a partneremnek, Andreinek és remélem, hogy a döntőig menetelünk.

- Hogyan néz ki egy napja?

- Rengeteget próbálunk és forgatunk a műsorhoz, így az időm nagy részét ez viszi el. Amint van egy kis időm, azt a fiammal töltöm, nagyokat sétálunk, főzök neki, beszélgetünk, nagyon jó csapatot alkotunk. Nincs semmi különleges körülöttem, éppen úgy élek, mint bárki más. Ha kell, mosok, főzök, takarítok, szeretem is a házimunkát, bár igaz, most kevesebb idő jut rá.

- Milyen magyar ételeket kóstolt már, melyik volt a kedvence?

- Szeretem a paprikát, imádom a pörköltet is, de nem ehetek túl sokat, mert formában kell lennem. Inkább megpróbálok egészségesen étkezni, sok főtt zöldséget eszem, gyümölcsöt, csirkét és marhahúst.

- Mi hiányzik a legjobban otthonról?

- Én mindig ott érzem jól magam, ahol vagyok, szóval nem okoz gondot távol lenni az otthonomtól. Főleg úgy, hogy velem van a fiam is, aki ide szeretne költözni, annyira megszerette Magyarországot. Nagyon kedvesek velem az emberek, még olyan helyen nem voltam, ahol ne szeretettel fogadtak volna. De az ország építészetét és a történelmét is nagyon kedvelem: a Parlament szépségével nem lehet betelni. Szóval igazán itthon érzem magam.

A teljes interjú a decemberi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató