Zámbó Jimmy

Zámbó Jimmy végtelenül szerette a gyermekeit. És nem véletlenül mondják, hogy a szeretet még a halált is túléli, mert a legendás énekes a síron túlról is óvja, dédelgeti a fiait. A színpadon őt követő Krisztián januárban, a Király halálának évfordulója idején mindig álmodik az édesapjával, és olyan jó tanácsokat kap tőle, amire most különösen nagy szüksége van. Túl sok stressz érte, ami már az egészsége rovására ment.

- Életem legnehezebb időszakai mindig januárra esnek – kezdi lapunknak Zámbó Krisztián. – Az elmúlt 15 évben 3 barátnőmmel is ekkoriban szakítottunk, édesapám januári haláláról nem is beszélve. Zsuzsival 6 év után nemrég mentünk szét. Még mindig szeretem őt, sok mindent megéltünk együtt, jegygyűrűt is húztam az ujjára, épp ezért nem is mondom azt, hogy végleg vége, mert már sok szakításunk volt. Meglátjuk, hogyan alakul. Új kapcsolatot sem keresek minden áron, jól elvagyok egyedül. A zene, az éneklés kitölti az életemet és vigaszt nyújt a lelkemnek.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató