Dolly és Kékes Zoltán (Sziszi)

A Hungária és a Dolly Roll sokakban idéz nosztalgikus emlékeket, de a fiatalok, sőt a gyerekek is szeretik a két legendás együttes slágereit. Megdöbbentette a rajongókat a gitáros-énekes, Kékes Zoltán halála, aki Flipper Öcsit követte az égi zenekarba. Énekesnőjük, Dolly a jövőben új elnevezésű együttessel folytatja a zenélést, azt, ami számára az életet jelenti.

Túl a gyász legnehezebb időszakán Dolly ma már szomorkodás helyett, vidáman emlékezik a Sziszinek becézett zenésztársára. Ahogyan az örökké viccelődő Kékes Zoltán is akarná. 2008 óta már csak vele, ketten léptek fel a Hungária feloszlása után összeállt Dolly Roll egykori tagjai közül. Az énekesnő ritkán adott nyilatkozatot mostanában, de amikor kivételt tett, háromórás rádióműsorban idézte fel a Hungáriában és a Dolly Rollban együtt töltött évek feledhetetlen perceit.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató