Soltész Rezső

Örökifjú és örökmozgó típus. Anno a turnéi miatt utazott sokat, mostanában pedig lapkiadói munkája szólítja külföldre. De itthoni fellépéseire is lelkesen jár szerte az országban, miközben rajongói oldalán szintén aktív. Lapunknak adott interjújában Soltész Rezső azt is elmesélte, mihez kezdett volna fiatal énekesként, ha nem jön össze a vágyott siker.

- Kortársai közül kevés művész törődik úgy a rajongóival a közösségi oldalán, mint ön.

- Függetlenül attól, hogy mennyi idős az ember, vagy mióta van a pályán, engem mindig inspirálta felém irányuló szeretet. És egyfajta felelősséget is érzek ezzel kapcsolatban. Jó érzést ezt viszonozni, örömet okozni a rajongóimnak minél több személyes poszttal, vagy élő bejelentkezéssel, amit talán szívesen néznek. Az általam kiadott újságoknak köszönhetően a világnak olyan részeire juthatok el, ami a rajongóim nagy részének elérhetetlen álom. Pár hete egy kiállítás megnyitójáról, Lisszabonból jelentkeztem egy kis élménybeszámolóval, sok ezren látták. Mostanra több mint 10 ezer kedvelője és követője van az oldalamnak, aminek a kezelésében van egy munkatárs, aki segít nekem.

A teljes cikk a júniusi lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató