Korda György és Balázs Klári

Manapság minden második házasság válással végződik, a sztárvilágban is sok a szakítás. Az pedig nagy ritkaság, hogy több évtized után még boldogok a párok. Korda György és Balázs Klári ehhez a különleges kivételhez tartoznak: 37 éve szeretik egymást, miközben mindig a legnagyobb tisztelettel beszélnek a másikról. És bámulatos módon, mintha egymást fiatalítanák! Vajon mi a titkuk?

Ránézésre senki nem mondaná meg, hogy Korda György 78 éves. Bár évekkel ezelőtt voltak gondok az egészségével, műtötték is, de szerencsére már jó ideje remekül néz ki, fiatalos és energikus. Idén fontos évfordulót ünnepelnek feleségével, Balázs Klárival: épp 35 éve esküdtek meg, és azóta is elválaszthatatlanok. Amikor az énekes legendát nemrég arról kérdezték, minek köszönheti a korát meghazudtoló lendületét, ő három szóval válaszolt: szeretet, színpad, Klárika. Persze ez a három dolog összetartozik Gyuri bácsi életében, egyik sincs a másik nélkül. A hétköznapi élet sok apró öröme és a romantika egyaránt jelen van a házasságukban, hiszen Korda a fasírt mellett imádja a felesége lecsóját, de azt is, amikor összesimulva táncolnak. Azt mondják, egy okos nő úgy tartja folyamatosan ébren a párja érdeklődését, hogy meg tud újulni. Márpedig Klárika nemrég teljesen megújította a külsejét. Bár először sokan aggódtak, hogy a 65 éves énekesnő talán betegség miatt fogyott le, de az ok valójában a tudatos étrendváltás. Kiiktatta menüjéből a leghizlalóbb ételeket, és egy éve tej-, fehérliszt valamint cukormentes diétán él, így mostanra 12 kilót fogyott. Azt mondja, nagyon jól érzi így magát.

A teljes cikk az augusztusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató