Augusztusban múlt egy éve, hogy a legendás zenész örökre elment. Szerettei szívében azóta sem gyógyult be a seb, amit hiánya okoz. Somló Tamás november 17-én töltené be hetvenedik életévét, a kerek évforduló nagyon nehéz a családnak.

„Minden évforduló, minden jeles alkalom, ami Tomihoz köthető, nagyon fájdalmas számomra. Nem múlik el egyetlen nap se úgy, hogy ne jutna eszembe. Ugyanakkor szívesen hallgatom a vele kapcsolatos történeteket, jólesik, ha kedves sztorikat mesélnek róla a társaságomban. Őt mindenki szerette. A születésnapján is kilátogatok majd a temetőbe” - mondta a zenész özvegye, Gyöngyér, aki ott volt az első emlékkoncerten is, amit még nyáron rendeztek meg hazánk legnagyobb fesztiváljának keretén belül. A család, a pályatársak, és a barátok a Szigeten emlékeztek Somlóra. A Modern Art Orchestra kísérte a színpadon Tóth Verát, Tóth Gabit, Dés Lászlót, Geszti Pétert, Bródy Jánost, Charlie-t, az Animal Cannibalst, az Ivan and the Parazolt, Gerendás Pétert és Frenreisz Károlyt is. Továbbá fellépett a Roy és Ádám, Peter Ogi, Mohamed Fatima, a Mary Popkids, valamint sok más pályatárs. A Somló Cirqszt Novák Péter állította színpadra, a műsorvezető Tilla volt. A legmeghatóbb mégis az volt, amikor a legendás művész gyerekei énekeltek és zenéltek.

A teljes cikk a novemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató