Benkő László

Egy országot sokkolta a hír, amikor nyár elején kiderült, hogy az Omega billentyűse daganatos betegséggel küzd. Azóta Benkő László túl van a kemoterápiás kezelésen, illetve november közepén operációt is végrehajtottak rajta, hogy a zenész mielőbb színpadra állhasson.

Szerencsére mindez már csak a múlté, hiszen ma a teljes felépülésre koncentrál, és igyekszik mindent pótolni, ami kimaradt eddigi életéből. December 28-án teltházas koncertet adott pályafutásuk ötvenötödik évfordulója alkalmából az Omega együttes az Arénában. A zenekar rengeteget készült a 2017-es év utolsó nagyszabású koncertjére, ahonnan Benkő László sem hiányozhatott, ami egyben a zenekar utolsó találkozója is volt a tavalyi évben. A zenész lapunknak elárulta azt is, hogy kivel töltötte a szilvesztert és az új év első napját.

- Mindenki átölelte a koncert végén a másikat. Persze szilveszterkor, mint mindig, ezúttal is hívtuk egymást, megbeszéltük az apróbb részleteket az év elejére vonatkozó teendőinkből. Ezt követően pedig átadtam magam a családnak, színházban voltunk közösen. Az év utolsó két hónapja rendkívül sűrű volt, így jól esett kicsit kiszabadulni ebből a hajtásból. Igyekeztem mindenkivel találkozni, és bevallom nagyon jót is tett nekem – árulta el a zenész, aki már két hónapja túl van az operáción.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató