Baranyi László

Baranyi László két rossz házasság után, és már-már a csodának köszönhető módon találta meg a szerelmet és igaz társát. Feleségét, Klára asszonyt még tizenhét éves korában ismerte meg, mégis tíz évvel később, egy véletlen folytán találkoztak újra, onnantól fogva pedig el sem engedték egymás kezét. A színművész a Sztár Limonádénak mesélte el a mesébe illő történetet.

A Família Kft. legendás nagypapája hosszú utat járt be, mire megtalálta a boldogságot. Felesége már ötven éve aranyozza be az életét. Annak ellenére, hogy az első találkozásukkor már felfigyelt az akkor még csak tizenhét éves lányra, Klára asszony nem fogadta el a színész udvarlását.

- A Rózsahegyi Kálmán Színitanodába jártam, ott láttam meg Klárikát először. Próbáltam én becserkészni, de én akkor már huszonnyolc éves elmúltam. Ő azt mondta, hogy öreg vagyok, kikosarazott – kezdi lapunknak a Laci bácsi.

- Nagyon szép kislányka volt, de mint ahogy az szokott lenni, ő inkább a saját korosztályához volt közelebb. Én érett, felnőtt férfi voltam, lehet, hogy másképp szóltam hozzá, mint amihez hozzászokott – emlékezett vissza a színész, akinek két házassága is válással végződött.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató