Pál Éva

Nem is gondolta volna, milyen óriási vihart kavar Pál Éva azzal, amikor bejelentette, hogy újra színpadra áll a Neoton Família legendás slágereivel. Igaz, hogy az énekesnő több mint harminc évvel ezelőtt volt a zenekar tagja, ám úgy véli, ma is ugyanolyan joga van az együttes dalait énekelni, mint bárki másnak. Kiáll az igazáért, de mint mondja, már belefáradt az őt ért támadásokba, és szeretné, ha minél előbb ennek vége is lenne.

Pál Évát sokan azzal vádolták, hogy csupán anyagi helyzete miatt döntött úgy, hogy ismét színpadra áll a Neoton Família legendás nótáival. Bár kétségtelen, hogy az elmúlt években küzdött a megélhetéséért, ám állítja, döntésének semmi köze a pénzhez.

- Tizenkét éve élek ilyen körülmények között, mert két svájci frank kölcsönünk van. Emiatt nem nagyon sikerült továbblépni, a fiam pedig iskolába járt, nem tudott dolgozni, így én voltam az egyetlen, akinek ezt meg kellett oldani. De azt fontos megjegyeznem, hogy az elmúlt harmincegynéhány év alatt én sosem panaszkodtam. Egyáltalán nem ezért akartam visszatérni, hanem azért, mert olyan emberek szóltak nekem, akik számomra nagyon fontosak – mondta az AcNews-nak Éva, aki az elmúlt években a megélhetésért küzdött.

A teljes cikk az áprilisi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató