Bódy Magdi

Ötven éve, egyik pillanatról a másikra ismerte és szerette meg Bódy Magdit a közönség, a Korong együttes énekesnőjeként. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, bejárta szinte az egész világot előadóként, élt Kanadában, Amerikában, kétszer házasodott, kétszer elvált. Most ugyan nincs komoly kapcsolata, de imád szerelmesnek lenni, és érzi, hogy hamarosan újra férjhez megy.

Bódy Magdi szerencsésnek érzi magát, és köszöni szépen, nagyon jól van. Idén már fellépett Izraelben és Kínában, Berlinben, de meghívást kapott Torontóba is. Már gyermekként kódolva volt génjeibe a siker, de azt nem gondolta volna, hogy ötven év múlva még mindig ennyien lesznek kíváncsiak rá. Most éppen nagyon készül, az Óbudai Nyáron lép fel a Soul szerelmesei előadással.

„Fantasztikus este lesz, már nagyon várom, sokat készülünk rá Koós Rékával, és Majsai Gáborral – mesélte a Sztár Limonádénak Bódy Magdi. „Ez egy ősbemutató lesz, én a nagy példaképem, Aretha Franklin néhány számát adom elő, Réka Whitney Houstonnal készül, míg Gábor Tom Jones-t varázsolja a színpadra. Remélem, a közönségnek is annyira tetszik majd, mint amennyire mi szeretjük már most.”

Az énekesnőnek mindene a zene, már gyermekkorában a Magyar Rádió kórusában énekelt. Rengeteget köszönhet annak a korszaknak.

„Bejártuk az egész világot, mert fantasztikus híre volt az MR gyerekkórusnak. Nekem a zene a mindent jelenti, általa tudást, élményt, szeretetet kaptam akkor is, és kapok most is. Imádok utazni is, és hogy a hivatásom által eljutok különleges helyekre, körbeénekelhetem a világot, az külön öröm. Idén már léptem fel Eilat-on, Pekingben is, és már van meghívásom Kanadába. Mindenhol nagyon kedvesen fogadtak, de azt el kell mondjam, hogy a kínaiak elképesztően alázatosak. Öröm volt nekik zenélni, készültem rá nagyon. Mivel tudom, hogy az ő fülükhöz közel áll a pentatónia, így olyan dalokat adtam elő nekik. Szóval örülök, hogy ilyen távoli helyekre is hívnak, csak az a repülőút ne lenne olyan hosszú” – teszi hozzá nevetve Magdi, aki 64 évesen is fantasztikus formában van. Mint mondja, kell is az erőnlét, a jó kinézet, ha már ezt a mesterséget választotta.

A teljes cikk a júliusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató