Poór Péter

Négy órákat alszik, öt éve nem volt szabadságon, beteg neje mellett egyedül viszi a háztartást, mégis fáradhatatlan Poór Péter. A népszerű táncdalénekes 57 éve van a színpadon, és ma többet dolgozik, mint valaha. Több mint száz fellépése volt az év végén, és idén sem tervez pihenést, hamarosan új dalokkal jelentkezik.

A 60-as, 70-es évek egyik legnépszerűbb táncdalénekese, a Fekete vonat, Utánam a vízözön, és sok más sláger előadója 75 évesen is aktív. Egész évben járja az országot, 200 fellépés van a háta mögött, önálló műsora mellett fiatal felfedezettjeivel duettezik és tanítja őket.

"Minden napra jut valami! A fellépések mellett tévéfelvételekre megyek és tanítok. Két olyan tanítványom is van, akiknek ma már nagyon jól halad a szekere. A közönség még nem ismeri őket széles körben, ennek ellenére rengeteg fellépésük van. Az egyik Tóth Tünde, a másik pedig Rózsás Viktória, aki már a partnernőmmé is avanzsált" – nyilatkozta a Sztár Limonádénak a legendás énekes, s elárulta, új stúdiózásra is szakított időt.

"A karácsonyi szezonban csak korlátozottan volt időm, de idén már elkészül az új lemez, amit Rózsás Vikivel veszünk fel. Mindkettőnk számára írtam szóló dalokat és természetesen duettek is születtek."

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató