LimoTV

Kossuth Gergő

Kossuth Gergő nagy tisztelője a női nemnek. A dalaiból mindenképpen ez derül ki az énekesről. Ezúttal pedig férfitársainak is üzent, hogy mit, az a videóból kiderül.

Leblanc Győző és Tóth Éva

Leblanc Győző és Tóth Éva nem csak a színpadon, hanem a magánéletben is egy párt alkot.

Katica

Katica régi álma valósul meg, amikor megjelent első lemeze, melyért nagyon sokat dolgozott. Minden dalát saját maga írja, folyamatosan növekszik a repertoárja.

Jessy

Jessy rengeteg munka, nehézség, csalódás árán mára elismert énekessé vált, és a sok megpróbáltatás után a közönsége kárpótolja a nehéz évekért.

Tolnai András zenész dinasztiából származik. Nem volt kérdés, hogy ő is ezt a szakmát választja magának. Az előadóművész többek között beszélt arról, hogyan lehet ennyi ideig fennmaradni a pályán, és miért nem adott ki ezidáig soha olyan albumot amin csak ő szerepel egyedül. 

A nótaénekes elárulta honnan indult a pályája, és miért kezdett el többek között mulatóst is játszani. 

Luigi elárulta a SztárlimoTV-nek, hogy mennyire fontos a mulatós műfajon belül is a megjelenés. Az énekes mindig ügyel a külsejére, hiszen ez elengedhetetlen egy jó bulihoz.

Pál Éva sok évnyi kihagyás után visszaért a színpadra, és saját számai mellett, igyekszik feleleveníteni az egykori Neoton Família korszakot is. 

Sihell Vanesszán nagy nyomás van, ugyanis muzsikus családja miatt nehezebb érvényesülnie, mint a többi énekesnek. Mindemellett még az iskolába járás viszontságaival is meg kell küzdenie, ami bizony nem egyszerű a hírnév mellett. 

Morvai Dani régóta boldog párkapcsolatban él a barátnőjével, ám kapcsolatuk elején még sok volt a féltékenykedés. Kiderült ugyanis, hogy Daninak van pár "bátrabb" női rajongója, akik különös leveleket küldözgetnek neki.

A Lakodalmas Didivel tévéfelvételén kaptuk el a Suhancokat egy rövid beszélgetés erejéig, ahol többek közt az is kiderült, hogy honnan jött a név, és mi volt eddig a legnagyobb "suhanckodásuk".

Vendégünk ezúttal Takáts Tamás volt, akinek két fia, az apjukhoz hasonlóan zenész babérokra tör. Tamás reméli, hogy egyszer egy közös családi lemezt is ki tudnak majd adni.