Hollósy Band

Hollósy Adrián nem csak a Hollósy Band vezetője. Évek óta ismert rendezvényszervező, aki a felvidéki magyaroknak sok-sok híres énekes, előadó koncertjét megszervezte már. A fiatal zenészről azt is megtudtuk, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él, és van egy kamasz, 13 éves fia is.

Egyre több helyen láthatunk, hallhatunk titeket. Minek köszönhető a sikeretek?

- Elsősorban én úgy fogalmaznék, hogy mindenképp az az alapja az egésznek, hogy az ember szeresse azt, amit csinál. Tudom, kicsit közhelynek hangzik. Én például kiskoromban eldöntöttem, hogy zenész szeretnék lenni, soha senki nem befolyásolt ebben. A másik dolog pedig a közönség szeretete, és tisztelete. Mivel ha egy előadónak, zenésznek nincs közönsége, hallgatótábora, akkor megszűnik létezni is. Én vendéglátós zenészként kezdtem, elmondhatom, hogy több mint 20 éve az éjszakában mozgok és ez idő alatt megtanultam bánni az emberekkel. Ugyebár az éjszakához hozzá tartozik az is, hogy időközönként pár vendég "felönt a garatra", de megtanultam kezelni az ilyen eseteket is. 

- Hol szeretik jobban a mulatós zenét: Szlovákiában vagy Magyarországon?

- Szerintem ennek az aránya teljes mértékben megegyezik! A szlovákiai emberek mentalitása semmiben sem különbözik a magyarországiakétól. Pláne Felvidéken, ahol élek, zömével szlovákiai magyar emberek élnek, de a szlovák nemzetiségű emberek is imádnak mulatni.

- Sok mindennel foglalkozol. Rendezvényeket szervezel, zenélsz. Hogy jut időd mindenre?

- Nehéz világban élünk, több lábon kell manapság állni. Közgazdaságtant végeztem Tatabányán a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján, így a marketing-managment nagyon közel áll hozzám. Mindig szerettem rendezni, szervezkedni. Ezért alapítottam egy rendezvényirodát, melynek fő profilja a fesztivál és rendezvényszervezés, továbbá előadókat közvetítünk. Volt már arra is példa, hogy magyarországi előadót (történetesen LL Juniort) közvetítettük Angliába egy fellépésre. Ez nagyon színes munka, mivel minden egyes rendezvény, koncert, vagy buli más, és más. Rengeteg sikeres előadót, együttest sikerült már elhoznunk a felvidéki magyaroknak Magyarországról egy-egy fellépésre. Megemlíteném a nagy sikerű Wellhello együttest, akiknek koncertjét már másodízben sikerült megrendeznünk.

- A magánéletedre mennyi időd marad?

- Bevallom, az átlagembernél jóval nyüzsgőbb életet élek, de azért mindig próbálom úgy beosztani az időmet, hogy a családra is jusson. Mivel van egy 13 éves kamasz fiam, most főleg nagy szükség van rá, hogy minél jobban odafigyeljek a családra. A párom is rengeteget segít, támogat a munkámban. Rengeteg rendezvényen besegít a szervezésbe, és elmondhatom, hogy mindenben mellettem áll! Szerintem e nélkül ez nem működne. Szóval hétköznap általában a rendezvényszervezések körül mozgok, aztán hétvégén be a kocsiba, nyakunkba vesszük az ország-világot és "dübörög" a Hollósy Band zenekar. Nem ritka, hogy egy-egy hétvégén akár több ezer kilométert is megteszünk. Hétfő az nálam általában pihenőnap, olyan, mint másnak a szombat. Aztán jön elölről a körforgás.

- Milyen terveitek vannak a közeljövőben a zenekarral?

- Közeljövőben  tervben van mindenképp egy új Hollósy Band CD kiadása. Erre legkorábban a téli hónapokban kerül sor. Pár hete vettünk fel egy közös duett dalt kollégáinkkal, a Roulett zenekarral. A dal hamarosan hallható lesz a Sláger TV műsoraiban is és egy klip is készül hozzá. Számunkra a lényeg, hogy minél szélesebb közönséget kiszolgáljunk zenénkkel, és persze jókedvet teremtsünk, ha csak pár órára is! Köszönöm a lehetőséget, és természetesen minél több mulatós percet, órát kívánok minden egyes Sztár Limonádé olvasónak!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató