Csocsesz és lánya, Karolina

Örökölte a színpadi vénát Csocsesz gyönyörű, 22 éves lánya. Kiss Karolina a színház világában érzi otthon magát, ahol énektehetségét is megcsillogtathatja. Mondani sem kell, hogy a mulatós sztár nagyon büszke a lányára, és féltő apaként az udvarlókra is odafigyel.

- Karolina egy kis vargabetűvel talált vissza a színpadra – meséli lapunknak Csocsesz. – Kislány korában szeretett énekelni, az akkor nagyon népszerű Vad Angyal sorozat főcímdalát is remekül adta elő. Találkozott is Natalia Oreiroval, amikor ide látogatott, virágot adott át neki. Jó pár fellépésemen előadta ezt a dalt, én pedig a zenekarommal kísértem, óriási siker volt. Aztán a kamasz éveiben más irányt vett az érdeklődése. Nagyon örültem, amikor két éve közölte, úgy érzi, mégiscsak a színpad az ő igazi útja. Elvégezte a Shakespeare Akadémia 2-es színészképzőjét, most pedig a musical terén képzi tovább magát, Pintér Tibor szárnyai alatt, a Sziget Színháznál. Sokat kell még tanulnia, de nagyon lelkes, és a tanárai is tehetségesnek tartják. Sosem kért tőlem protekciót, én sem vagyok ennek a híve, önállóan kell megállnia a helyét a világban.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

 

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató