Alpár György, a mulatós polgármester

Bejött az élet a drávaszerdahelyi polgármesternek, aki az egész falunak meghozta a szerencsét. Alpár György afféle gegből adta ki első lemezét, hogy a bevételből járdát építsenek a faluban. Terveinek láttán a sors is besegített, és egy földgáztelep létesülésével annyi iparűzésű adó jött be, hogy alig győzték elkölteni. Legalábbis eddig. Közben jól beindult a mulatós szekér, itt a 2. lemez, de a falu kincses ládáját megcsapolták.

- Ez a második lemezem, de az első olyan, ami nem feldolgozásokat, hanem saját számokat tartalmaz - kezdi Alpár György. – Az album címe: „Ha bezár a hivatal”. Polgár Peti írta nekem a dalokat, közös ötletelések alapján. Pár éve egy rendezvényen ismerkedtünk meg, összebarátkoztunk, később pedig felkértem, hogy legyen Drávaszerdahely külsős alpolgármestere. Erre az önkormányzati törvény lehetőséget adott, én pedig mindenképpen közismert embert szerettem volna a titulusra, hogy vigye a település hírét szerte az országban. Nálunk ezért nem jár fizetés, de más helyeken jó pénzt adnak érte. 

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató