Dankó Szilvi

Dankó Szilvi a magyar mulatós zenei élet megkerülhetetlen női előadójává nőtte ki magát, aki a több mint egy évtizede tartó zenei karrierje alatt számtalan fellépést, megannyi elismerést és rengeteg rajongót tudhat magáénak. Élete óvodás kora óta a zene körül forog, már akkor megért benne az elhatározás, a jövője kapcsán. A népszerű énekesnő a Sztár Limonádé magazinnak családról, karrierről, és a siker titkáról is beszél.

Bár diplomát andragógia szakon szerzett nem is olyan régen, valahol ő mindig is tudta, hogy az éneklés lesz a fő hivatása.

„Óvodás koromtól kezdve akartam énekelni, és már akkor megmondtam, hogy énekesnő leszek. Így éveken keresztül jártam magántanárhoz” – kezdte a Sztár Limonádé magazinnak Szilvi, akinek 2002-ben induló pályafutása óta, már az ötödik nagylemeze jelent meg tavaly karácsonykor. Viszont a rengeteg tévés és magán fellépés ellenére, a mulatós díva azt is elárulta, hogy még mindig izgul, amikor színpadra kell lépnie. 

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató