Mentős Laci

Karrierje két éve kezdődött, és pár hónap alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Azóta is igen magas nézettségűek a videói. Slágerei egymást követik: sokszor eszébe jut egy téma, amiből Sihell Ferry dalt ír neki. De most, befutott mulatós sztárként, és jól menő vállalkozásai mellett is azt vallja: számára a család a legfontosabb.

- Bendegúz fiam 7 éves múlt januárban, Levente pedig épp akkor lesz 4 esztendős, amikor megjelenik a második lemezem: július 17-én - kezdi lapunknak a Muzsika TV sztárja. – Nagyon fogékonyak a zenére, pillanatok alatt megtanulják az új dalaimat. Legnagyobb örömükre mindketten szerepelnek a „Drága gyermekem” című dalom klipjében, és nekem is nagy boldogság, hogy az életem legfontosabb embereiről, a szeretteimről énekelhetek. De már megszokhatták a rajongóim, hogy minden dalom valamelyik családtagomhoz szól. Korábban született dal a feleségemmel való megismerkedésünkről, édesapámról, a legrégibb barátaimról és a testvéreimről is. 

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató