Alpár György

Kétszeres édesapa lett Alpár György, a mulatós polgármester. Második fia, Medárd október közepén jött világra kicsivel több, mint három kilóval, és 50 centiméteresen. Az egész család örömmel fogadta az új jövevényt, Medárd eddig nagyon jó baba, jól alszik, és a hasfájás is elkerülte.

Alpár György, Drávaszerdahely polgármestere minden babás feladatban kiveszi a részét, rutinos apaként semmitől sem retten meg, amennyire ideje engedi, ott segít, ahol tud.

- Az első fiam örömmel fogadta a kistestvérét, ő sem és most Medárd sem problémás baba, szépen alszik és a baba betegségek is elkerülik. Ilyenkor visszatérnek az emlékek, amikor a másik fiam kicsi volt, könnyebben veszem az akadályokat, a páromnak viszont az első gyermeke. Ahogy látom, ilyenkor egyből beindulnak az anyai ösztönök, tudja, hogy mit kell tenni és a nagyi is sokat besegít. Mindenben próbálok én is helyt állni: pelenkázom, a fürdetésre mindig igyekszem hazaérni, ahogy a teendőim engedik. Éjjel az édesanyja kell fel hozzá, ő szoptatja, én csak támogatás jelleggel tudnék ott lenni. Nem sír, eszik és alszik tovább – mesélte büszkén Alpár György, aki Medárd érkezése miatt bezárta családi vállalkozását, a Hamburgerséget.

A teljes cikk a decemberi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató