Varga Vince

Varga Vince ismerős lehet a mulatni vágyók körében, hiszen hosszú évekig minden hétvégén táncoltatott meg sok száz vendéget a Városligetben. Az énekes most is számos helyen fellép és egyre többször láthatjuk zenés tévéműsorokban is. Örömét azonban egy szomorú eset árnyékolta be a közelmúltban…

Egykori törzshelyem, a Városligeti Sörsátor megszűnése után sem hagytam cserben a rajongóimat, rendszeresen énekelek nekik és persze az újabb érdeklődőknek is különböző klub bulikon – kezdte Vince, aki ez idáig ritkábban volt látható a zenei csatornákon, ezentúl azonban másként lesz.

- A közelmúltban Jessy barátom tévéműsorában szerepeltem, és ha lehetőségem adódik, még fogok is – tette hozzá a magát csak énekesféleségnek nevező fiatal előadó, akinek örömét sajnos bánat is kísérte az ünnepek előtt.

- Sajnos az adventi ünnepet családom számára beárnyékolta az a szomorú tény, hogy szeretett nagymamánk december 6-án örökre elhagyott minket. Áldott emléke örökké szívünkben él, de ahogy szokták mondani, az élet megy tovább. The show must go on!

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató