Hidvégi Band

A Hidvégi Band 2004-ben alakult. Ekkortájt még nem a lemezkiadás lehetősége vezérelte őket: esküvőkön és hasonló rendezvényeken szórakoztatták a nagyérdeműt. 2012-ben jelent meg első lemezük, mely a mulatós zene világába röpíti a hallgatót.

2014 elején az együttes átalakult, új tagok jelentek meg a zenekart vezető és életben tartó Torják István mellett. Az új formáció hangzása semmiben nem különbözik a régitől, ugyanaz a jól megszokott Hidvégi Bandes világ kíséri a hallgatót.  

- Ugyanazt a vonalat képviseljük, ugyanazt a hangzást képviseljük. Sok sikeres dalt feldolgozunk továbbra is, hiszen mi is szeretjük ezeket a slágereket. Büszkén vállaljuk, hogy a vendéglátós műfajból érkeztünk, de legalább tudjuk, hogy mi kell a jó bulihoz – kezdte lapunknak Torják István, aki elárulta: belátja, hogy hibáztak is sokszor bizonyos helyzetekben, de legalább tanultak belőle.

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató