Mentős Laci

Mentős Laci évek óta a hazai mulatós műfaj képviselője, ő azonban úgy érzi, még csak most találta meg igazi önmagát. Kitalálta végre azt stílust, amiben igazán megmutathatja önmagát. Laci összekötötte a kellemest a hasznossal: dalt írt, disznót vágott és klipet forgatott egyszerre családja és barátai társaságában.

- Minden évben vágok disznót, hiszen mi nem csak az egészséges dolgoknak, hanem a hazai ízeknek is rajongói vagyunk – kezdte mosolyogva Mentős Laci, aki már nem először énekel számára fontos eseményről, családtagjairól vagy barátjairól.

- Ahogy közeledett a nagy nap, jött az ötlet és egyszer csak azt mondtam mentoromnak és zeneszerzőmnek, Sihell Ferry-nek, hogy mit szólna hozzá, ha írna nekem egy igazi disznótoros dalt? S bár nagyon rövid volt az idő, de olyannyira jól sikerült, hogy kollégáim és barátaim, akik eddig hallották a nótát, mindenki sorra gratulál nekem. Úgy érzem, végre megtaláltam a stílusomat! Hamarosan lesz lecsódal, pálinkadal, kolbászdal, kocsonyadal is – árulta el terveit a mulatós előadó. 

A teljes cikk a januári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató