Pietro

Nyerges Pétert, alias Pietrot tavaly ismerhette meg a közönség. S bár régóta foglalkozik a zenével, most jött el a pillanat, hogy végre megszülessen első stúdióalbuma.

Sokat dolgozott ezért, pedig egy komoly egészségügyi probléma is megnehezítette a helyzetét. Ma már jól van, és teljes egészében a lemezre és a karrierjére koncentrál.

Pietrohoz régóta közel áll a zene. Igaz, hosszú ideig „csak” a dalai készültek, de most végre hamarosan eddigi munkáját egy korongon tarthatja a kezében.

- Nem tudom napra pontosan a megjelenés dátumát, de lehet, hogy már e hónap végén, de legkésőbb márciusban fog megjelenni. Az album címe, a legsikeresebb dalomból adódik, így az Elmulatom minden pénzem nevet kapja. A lemezen tizenegy dal lesz hallható, ebből kilenc saját, kettő pedig vendégszerzemény. Ez a lemez egy mérföldkőnek számít az életemben. A dalaimat én írom, nem szívesen adom ki a kezemből, egyelőre még úgy gondolom, nem fogytam ki a témából, illetve sokkal személyesebbnek tartom, hogy a saját gondolataimat énekelem el a közönségnek – mondja a Sztár Limonádénak az énekes, aki évekkel ezelőtt került kapcsolatba a zenével.

- Vendéglátóztam, és gondoltam egyet, mi lenne, ha saját zenéket kezdenék el írogatni. Autodidakta módon foglalkoztam a zenekészítéssel, megírtam az első saját zenéimet, majd ehhez kerestem egy profi stúdiós szakembert. Nagyjából másfél évig dolgoztunk, fel is énekeltem a dalokat, majd két év után ismerkedtem meg Josh-sal, és ő tehetségesnek tartott, elkezdtünk együtt dolgozni.

A teljes cikk a februári lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató