Kratelli Josephine

Kratelli Josephine több mint 250 éves cirkuszdinasztia leszármazottja. Az énekesnő a pályáját maga is artistaként kezdte, ám mégis a szíve az éneklés felé húzott. Josephine több komoly műtéten esett át, így három éven át nélkülöznie kellett a rajongóknak a kiváló hangú művészt.

A jazz énekesnő ugyan cirkuszdinasztiában nőtt fel, ám családtagjai közül sokuknak a zene is fontos szerepet töltött be az életébe.

„Nagyon érdekes dolog ez, mert az én szüleim nem csak, mint artisták léptek fel, hanem apukám nagyon jól trombitált, hegedült, és sokat foglalkozott a zenével. A dinasztiámon belül is volt olyan, aki zenekari vezető, trombitás volt, és emellett az artista szakmát is művelték. Amikor kislány voltam, kicsit duci voltam, az akrobatikához pedig nem volt túl nagy érzékem. Viszont az már korán feltűnt, hogy nagy tehetségem van az énekléshez. Fantasztikus helyeken jártam, mint artista apukámékkal, de az éneklés volt a minden. Később a kabaré varietében, a Maximban dolgoztam, különböző tévéműsorokban is felléptem, de maga a cirkusz az örökké vonzott” – mondta a Sztár Limonádénak az énekesnő, aki évente több alkalommal is visszatér a porondra, ám ma már gyönyörű hangjával kápráztatja el a nézőket.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató