Gyémánt Valentin

Gyémánt Valentin élete legmeghatározóbb pillanata az volt, amikor édesapjától megkapta az első gitárját. Akkor szippantotta be a zene szeretete. Családja nagy zenei múlttal rendelkezik, így nem meglepő, hogy ő is felmenői nyomdokába lépett. A zenére tette fel az életét, ám azt kevesen tudják róla, hogy mindemellett egy nagyvállalatnál fejlesztési vezetőként dolgozik.

Valentin az idei évben sok tervét szeretné megvalósítani. Elsősorban új albumát készíti, mindemellett pedig több televíziós felvételen is helyt kell állnia, addig pedig még sokat kell dolgoznia új dalain.

- Készül az új lemezem, ami még az idén fog megjelenni. Jelenleg is stúdiózom, és készülnek a dalok. Ezen kívül több tévéfelvételem lesz a Muzsika TV-n, ahova szintén új dalokat szeretnék vinni. Nagyon szeretem az olasz dalokat, amelyek a 60-as, 70-es és 80-as évek nagy világslágerei. Vannak olyan nóták, amiknek eddig magyar változata nem készült, ezeket dolgozom fel, kicsit modernizáljuk a hangszerelését, de mindenképpen megőrizve a tradicionális jellegét. Már két lemeznyi anyagom van, ami ez idáig nem jelent meg, így várható, hogy több albumom is kijön hamarosan – mondta Valentin, aki muzikalitását még kisgyerekként szívta magába, hiszen családja nagy zenei múlttal rendelkezik.

A teljes cikk a márciusi lapszámunkban olvasható!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Adatvédelmi Tájékoztató